Şimdi Ara

Pazarama 5TL'ye süper ürünler veriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
5.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Pazarama mobil uygulamasında 4-7 Aralık tarihlerinde saat 11.00, 14.00 ve 16.00’da kulaklık, çay, kaşar peyniri gibi ürünler satılacak.

İlk siparişe özel kampanya.

Pazarama 5TL'ye süper ürünler veriyor
  • 14.00 Fırsatı

Pazarama mobil uygulamasında 4-7 Aralık tarihlerinde saat 11.00, 14.00 ve 16.00’da kulaklık, çay, kaşar peyniri gibi ürünler satılacak.

• takirti kullanıcısına yanıt

eyw ama alan-ürünü gelen varsa bi ss atsın hele bende insanlar gibi inanmıyorum bu kampanyaya.

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    O kadar anlatmama rağmen halen paylaşıyor arkadas algılama sorunu olduğunu düşünmeye başladım 🤔 çok zor almak hocam şansli biriysen dene 🙂
    3-5 stok oluyor alamazsın bence vakit öldürme derim ben deneyip gördükten sonra vazgeçtim 🤨

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    seni mi kıracağız.
    83 tablet — 5₺

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ürünlerde stok 50 adet yazıyor.

300-400 lira değerindeki ürünleri 5 TL'ye veriyorlar. Hal böyleyken yüzlerce stok beklemeniz bana pek mantıklı gelmiyor. Hızlı ve şanslı olan kazanır. Ben bugünkü ürünleri beğenmedim ama yarın şansımı denerim

• 16.00 Fırsatı

• Kulaklığı bekliyordum ama alamadık

• sepete 5 liradan ekledim ödeme aşamasına geçerken oturum sonlandırıldı dedi sonra adres sayfası çıktı sepette tekrar 5 di ödeme yerine geçerken bitti dedi Pazarama 5TL'ye süper ürünler veriyor 

• REZALET . Bir uygulama anca bu kadar rezil olur . Saçma sapan bir uygulama altyapısı yüzünden sürekli hata uyarıları beyaz ekran ve anlamsız şekildr uygulama kapatmasından dolayı tabi ki HİÇ BİRİNDEN FAYDALANAMADIK !!!

• O kadar bekledik bir şey çıkmadı, gerçekten beş para etmezsin Pazarama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakalımız yok ki dinletemiyoruz söylemiştim hersey reklam için sadece 3 yada 5 tane o da büyük şanslı olursanız alıyorsunuz
    Yani forumdan bir arkadaş sans eseri yakalamış bu sevindirici ama stok 50 100 ise malum alanların çoğunluğu burdan olmalıydı en azından 10 kisisi ama görüyoruz ki bizden bile 1 kisi alabilmiş halen umudunuz var mi? 🙂
    Ben umut görmeyince ugrasmadim
    Kardeşime de söyledim ayni şekilde bildiklerimi sabah son gun diye kulaklığı denedi gene de 5i gördü ama ödemeye geçince dönüp durdu izledim sonra diyor 5i gördük vermiyor diye 😄 zaten amaç 5i gösterip alınıyor algısı yaratmak ama anlatamadık

16da kaşarı denemiş onda zaten internet bağlantınızi kontrol edin diye sacma hata vermiş sonra 1 2 dk icinde kota tükendi yazmış
    Güler misin ağlar mısın 😀

@thejudge_41 siz ne aldınız denedinizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 7 Aralık 2023; 23:41:59 >
  • Yakında zaten böyle bir ticaret sitesi olmaz gerçekten kullanım ve destek konusunda aşırı derecede başarısız .. alan varsa da şansından dolayı tebrik etmek lazım.

• Pazariniza koyayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.