Şimdi Ara

Pbe kayıtları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pbe hesabı açmak istiyorum . Clientini indirdim ve 1 aydır belirli aralıklarla kayıt sitesine giriyorum ama başka bir sayfaya yönlendiriliyor. Kayıtların ne zaman açılacağıda belli değil kimse yazmıyor anlamadım . Yardımcı olurmusunuz ?

• Kendin yazmışsın belli değil. Biz nerden bilelim.

Bunu yazmadan geçtirtmicen illa ;

Morelloyu aradım qnq hemen açıyor
  • Güzel kardeşim pbe yi 1 hafta öncesine kadar bilmiyordum zaten yani ne ne değildir öğrenemedim . Belki belli bi tarih aralığı vardır ve aranızda bilenlerinizde vardır neden hemen dalgaya alıyorsunuz anlamadım .
  • yanlış hatırlamıyorsam westte 30 lvl hesabın varsa pbeye çeviriyorlar. ama işe yaramaz 250 pingle oynıcan
  • pulsefire soraka attim bosver pbe yi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • '' Bildiğim kadarıyla ''

Önceden ayda bir falan açılırdı. 1-2 gün sonra üyelik alımları tekrar kapatılırdı. Sonra sistem değişti işte na veya euw sunucularında 30 level hesabın varsa onun üzerinden üyelik alabiliyomuşsun. Ben böyle okumuştum bi yerde ne kadar doğru bilemiyorum. Çoğu hesapta bu yüzden inaktif hale gelmişti. Bende 2 tane vardı işte biri kendi hesabım biride fazladan duruyordu. İnaktif olmasa verirdim burdan birine
  • 4 tane fazladan vardı hepsi inaktif oldu kardeş olsa verirdim ve ayrıca açmıyorlar sanırım artık
  • pbe kayıtları kapalı suan ama elimde baya eski bütün heroların skınlerin 20 runelu sayfa var satabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siphoning Strike -- 4 Nisan 2014; 21:00:42 >
  • Anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız için . Saygılar ..
  • Hemen yolluyorum 3 tane hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

yanlış hatırlamıyorsam westte 30 lvl hesabın varsa pbeye çeviriyorlar. ama işe yaramaz 250 pingle oynıcan

Hocam haklısınız benim pbe hesabım var.Hero deniyim diyorum bir giriyorum 300-350.Görüntü kalitelerini düşültürseniz düzeliyor ama oyun bu sefer pek sarmıyor.Ama yinede idare ediyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.