Şimdi Ara

PBELL EASYNOTE R9755 Kullananlar buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
21.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar....PACKARD BELL EASY NOTE R9755 hakkında görüş ve önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim...bikaç gün içinde dizüstü bil. alacam ve çok kararsız kaldım....sony vaio bx196 vp mi pbell s8501 mi alim diye düşünürken şimdide pbell r9755 çıktı ortaya...fiyatı diğerlerine göre daha uygun....lütfen r9755 kullanıcısı varsa görüş ve önerilerini yazarsa çok sevinirim.... Şimdiden teşekkürler...

• yaklaşık 4aydr 9755 kullanıyorumm ve cok cok memnunum..şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım
  • Bende bi kaç gün içinde r9755 alıyorum , kafamda biraz soru işaretleri war ama daha fazla düşündükce hiç notebook alamayacağımı gördüm.En sonunda kararımı r9755 de werdim bakalım nasıl bişeymiş.
  • cumartesi günü aldım bende şuana kadar herhangi bir sorun yok maaşallah...
  • Arkadaşlar bende artık bir packard bell iyim.Bugun itabiriyle aldım r9755 i.Ankara metrodan 1819ytl 10 taksit e.İl dışında olduum için 23 ünde gelecek bana.İlk izlenimlerimi hemen yazıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: executioner66

Arkadaşlar bende artık bir packard bell iyim.Bugun itabiriyle aldım r9755 i.Ankara metrodan 1819ytl 10 taksit e.İl dışında olduum için 23 ünde gelecek bana.İlk izlenimlerimi hemen yazıcam.

öncelikle dostum hayırlı olsun p bell in...ankara metrodan 23.03.2006 tarihinde aldığını yazmışsın...yada ben cevabı o tarihte yazdığın için öyle anladım...eğer öyleyse halen fiyatlar bu şekilde mi...çünkü ben kampanyanın 16 sında bittiğini duymuştum...durum nedir...ve ilk izlenimlerini yazarsan çok sevinirim...çünkü bende en kısa zamanda almayı düşünüyorum...şimdiden yardımların için çok saol...herkese ii çalışmalr...
  • ben dün aldım r9975. pc gold'da bir başka almak isteyenle yarışa girmiştik ama müşteri temsilciiğini bir gün önce arayıp bilgi aldığım için ben kaptım :)

şu dakikaya kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. kasanın altında ram'in olduğu yerde ısınma var ama ısı artmıyor, sabit kalıyor ve bir kaç kişiye sordum, normal bir şey olduğunu söylediler. yine de yarın arayıp teknik desteğe soracağım durumu.

Ekranı gerçekten muhteşem, kasada her şey yerli yerinde, tuşlar çok güzel, yazdıkça yazası geliyor insanın, touchpad de gayet kullanışlı, herhangi bir sorunla karşılaşmadım. fonksiyonel bir uzaktan kumandası var, makine zaten yeterince kaliteli, programları vs. çalıştırırken herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Ekran kartı nasıl acaba diyerek Fifa2006'yı yükledim, açtım ama her türlü menüde kendi kendine hareket etmeye başladı. Örneğin oyun açılırken dil seçimi var ve yön tuşları var ve hangi dili seçmek istediğinize yön tuşlarıyla karar veriyorsunuz ama işte nedense bu makinada o yapılmıyor, çünkü diller kendi kendine değişiyor, sanki bir flash animasyonu izlermişsiniz gibi. garip bir durum... Ama rasgele basa basa zor da olsa maça girdim,, görüntü gayet güzel. ama yine oynayamıyorsunuz çünkü gamepad varmış gibi görüyor. santra yapılırken gamepad'i olan oyuncunun(ki yok böyle bir oyuncu) topa vurmasını bekliyorsunuz... çok garip, ama oyunla ilgili de olabilir belki, bilemiyorum.

en göze batan konulardan biri de ses kalitesi, gerçekten çok kaliteli bir ses çıkarıyor makine. bu özelliğine aşık olmamak mümkün değil:)

şimdi şu performans testlerinden bir kaçını yapayım, sonuçları yazarım buraya :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire A315-42G Ram Eklemek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selam bende 9755 almayı düşünüyorum ama korkuyorum teknik servis filan yaygın mı birşey çıkarsa diye herkes asus ya da toshiba al diyor.birde oyun oynama kalitesi nasıl ben 2060 ytl ye buldum ankara da daha düşük fiyetbulan varsa bilgi verebilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacettepelix

selam bende 9755 almayı düşünüyorum ama korkuyorum teknik servis filan yaygın mı birşey çıkarsa diye herkes asus ya da toshiba al diyor.birde oyun oynama kalitesi nasıl ben 2060 ytl ye buldum ankara da daha düşük fiyetbulan varsa bilgi verebilirmi
    teknik servis sanırım sadece istanbulda war, ama ilgileri iyi oluyomuş müşterilere karşı.Ben ankarada metro mağzasından aldım 1819 ytl ye orda ucuz, kampanya bitmediyse tabi.oyun olarak pes 5 oynadım hiç bi takılma filan olmadı gayet güseldi görüntüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi executioner66 -- 26 Mart 2006; 20:36:02 >
  • 1 aydır 9755 kullanıorum. birçok deneme ve test yaptım sizlerle paylaşiim. öncelikle satın alma fiyatım 1780 ytl kdv dahil istanbul metromarket çıkışlı. sanırım en büyük soru işareti hdd hızı. 80 gb western digital caviar 5400 rpm hdd kullanılıyor. 3d pcmarks 2001 hızı 9191 çıktı. kalvye üstü sol taraf yani toucpad yanı ısnıyor bu normal hdd den kaynaklanıyor. nette sörf vs yapın ısınma azalır yani hdd ye yüklenmesseniz ki bu 5400 rpm için normal. ekran kartı muhteşem her oyunu high detail full çözünürlükte ve laptopta oynamak müthiş keyifli. herşey bi yana uzaktan kumandası ve yüklü gelen programları mükemmel
    1.multimedya üssü gibi dvd seyredip müzik dinleyip resim dosyalarını seyrediosunuz ve hepsini uzaktan kumanda ile
    2.sesi oldukça başarılı tam emin değilim ama 2+1 hoparlör var sanırım
    3.pil ömrü bu ekrana sahip laptop için yeterli bence 1:45
    4.dvd dual layer oldukça başarılı ve yazma hızı nefis

tek eksiği packard bell iisminin henüz tr de bilnmemesi. satış elemanı bile itiraf etmişti bu markayı daha önce duymadığını. neyse sonunda bizim ülkemize de kaliteli mallar geliyor. zamanında çin malı ericsson ları matah malmış gibi 1350 dolara satıyolardı 50 dolara maliyetle bu ülkede!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: packard

1 aydır 9755 kullanıorum. birçok deneme ve test yaptım sizlerle paylaşiim. öncelikle satın alma fiyatım 1780 ytl kdv dahil istanbul metromarket çıkışlı. sanırım en büyük soru işareti hdd hızı. 80 gb western digital caviar 5400 rpm hdd kullanılıyor. 3d pcmarks 2001 hızı 9191 çıktı. kalvye üstü sol taraf yani toucpad yanı ısnıyor bu normal hdd den kaynaklanıyor. nette sörf vs yapın ısınma azalır yani hdd ye yüklenmesseniz ki bu 5400 rpm için normal. ekran kartı muhteşem her oyunu high detail full çözünürlükte ve laptopta oynamak müthiş keyifli. herşey bi yana uzaktan kumandası ve yüklü gelen programları mükemmel
    1.multimedya üssü gibi dvd seyredip müzik dinleyip resim dosyalarını seyrediosunuz ve hepsini uzaktan kumanda ile
    2.sesi oldukça başarılı tam emin değilim ama 2+1 hoparlör var sanırım
    3.pil ömrü bu ekrana sahip laptop için yeterli bence 1:45
    4.dvd dual layer oldukça başarılı ve yazma hızı nefis

tek eksiği packard bell iisminin henüz tr de bilnmemesi. satış elemanı bile itiraf etmişti bu markayı daha önce duymadığını. neyse sonunda bizim ülkemize de kaliteli mallar geliyor. zamanında çin malı ericsson ları matah malmış gibi 1350 dolara satıyolardı 50 dolara maliyetle bu ülkede!!!
    notebook un arkasında subwoofer yazıyo sanırım 2+1 gerçekten.Birde bişe sormak istiyorum bigisayarın açılış hızı düşük geldi bana ,extra olarak bir oyun ve autcad i kurdum orjinal halinden.Windows oturum açma penceresinin gelmesi yaklaşık 55sn sürüyo bu değer normalmi.Birde kumanda koyulduğu yerde çok ısınıyo acaba bu kumandaya bi zarar werirmi.teşekkürler

• arkadaşlar bugün saat sabah 1030 itibariyle bende artık r9755 sahibi oldum...cihazı ankara metrodan 1820 ytl kdv dahil fiyata ve worlde 13 taksit imkanı ile aldım...içindeki bataryanın kalan ömrü ile yaklaşık olarak 30 dk kullanabildim ve şuan şarz da...ilk izlenimlerimi aktarayım...öncelikle cihazın görüntü kalitesi gerçekten çok güzel...parlak ama gözü yormuyor...ses kalitesi aynı şekilde bir dizüstü bilgisayardan beklenmeyecek şekilde güzel....ayrıca uzaktan kumandası ise beni tam olarak mest etti diyebilirim...yalnız içinde kurulmuş olarak gelen powercinema programı herhangi bir cdde yok(toplam 2 cd beraber geliyor cihazla) ...format atmam gerektiğinde nerden bulacağım...bulmasına bulunur fakat niye elimin altında olmasınki....yarım saat içinde herhangi bir ısınma problemi yaşamadım....tabi ilerleyen dakikalarda nolur şuan için bilemem...dvd writer ina kopya dvd taktım deneme amaçlı ve gayet güzel okudu problem yok...tek eksisi yukarıdada bi arakadaşın belirttiği gibi normalden yaklaşık 20 sn kadar geç açılması windowsun...onun haricinde bir problem göremedim eğer oda problem ise ....İNŞALLAH başka bi problemle karşılaşmam(çünkü elektronik cihazlarda birazda şansın olması gerektiğine inanan biriyim)......dediğim gibi bunlar ilk izlenimler...yarın cihazı daha iyi test etme imkanım olacak...o zaman cihazla ilgili deneyimleri daha iyi aktaracağım...

• ısınma problemi bende de mevcut fakat öyle aman aman bir durum değil.

bugün makineye epey yüklendim, saatlerce açık kaldı ve sürekli olarak harddisk ile uğraştım.

yukarıda packard arkadaş harddisk demiş fakat benim anladığım kadarıyla ısınma ram üzerinde oluyor, sol speaker'ın üzerine ve touchpad'in sol tarafına da yansıyor.

fanın çalışıp çalışmadığına dair herhangi bir fikrim dahi yok çünkü fan sesini hiç duymadım, çalışmıyor olabileceğini düşünüyorum şu an...

ama tekrar ediyorum, bu bende rahatsız edici boyutlara ulaşmadı, yani ısıyı hissedebiliyorum ama bunun çok ciddi bir problem olup olmadığı konusunda emin değilim.

makinanın geç açılmasının tek sebebi ise şahsi fikrim norton antivirüs'dür...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serwet

arkadaşlar bugün saat sabah 1030 itibariyle bende artık r9755 sahibi oldum...cihazı ankara metrodan 1820 ytl kdv dahil fiyata ve worlde 13 taksit imkanı ile aldım...içindeki bataryanın kalan ömrü ile yaklaşık olarak 30 dk kullanabildim ve şuan şarz da...ilk izlenimlerimi aktarayım...öncelikle cihazın görüntü kalitesi gerçekten çok güzel...parlak ama gözü yormuyor...ses kalitesi aynı şekilde bir dizüstü bilgisayardan beklenmeyecek şekilde güzel....ayrıca uzaktan kumandası ise beni tam olarak mest etti diyebilirim...yalnız içinde kurulmuş olarak gelen powercinema programı herhangi bir cdde yok(toplam 2 cd beraber geliyor cihazla) ...format atmam gerektiğinde nerden bulacağım...bulmasına bulunur fakat niye elimin altında olmasınki....yarım saat içinde herhangi bir ısınma problemi yaşamadım....tabi ilerleyen dakikalarda nolur şuan için bilemem...dvd writer ina kopya dvd taktım deneme amaçlı ve gayet güzel okudu problem yok...tek eksisi yukarıdada bi arakadaşın belirttiği gibi normalden yaklaşık 20 sn kadar geç açılması windowsun...onun haricinde bir problem göremedim eğer oda problem ise ....İNŞALLAH başka bi problemle karşılaşmam(çünkü elektronik cihazlarda birazda şansın olması gerektiğine inanan biriyim)......dediğim gibi bunlar ilk izlenimler...yarın cihazı daha iyi test etme imkanım olacak...o zaman cihazla ilgili deneyimleri daha iyi aktaracağım...

Format attiginda power cinema programini otomatik yukluyor recovery dvd den arkadasim.Bilgisayar aynen ilk acilistaki haline geliyor herseyiyle

• arkadaşlar, oyun oynamaya çalışırken neden sorun çıktığını sanırım anladım.

uzaktan kumandadan oluyor...

uzaktan kumandayı nasıl devre dışı bırakabilirim? alıcısını kapatmaktan bahsediyorum yani, oyun oynarken kapatıp daha sonra açmak gerekiyor. yoksa menülerde kendi kendine dolaşıyor.
  • selam ya bir yerde oyun oynamayacaksan güzel bir makine dediler bende biraz oyunlara meraklıyım oyun oynanamıyor mu gerçekten? yarın almayı düşünüyorum bilgi verirsen sevini,rm
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacettepelix

selam ya bir yerde oyun oynamayacaksan güzel bir makine dediler bende biraz oyunlara meraklıyım oyun oynanamıyor mu gerçekten? yarın almayı düşünüyorum bilgi verirsen sevini,rm
    Ben pes 5 oynuyorum gayet güzel oynanınıyo.
  • needforspeed underground serilerini oynayabiliyormyuz kardeş senide sorularımla sıktımkususra bakma malum yeni alacağım ve o kadar para dökeceğimiçin inceliyorum
  • kususra bakmaya yine ben bilgisayarın r9755 in iyi ve varsa kötü yanlarını yazar mısın?masa üstünde oynadığımız oyunları oynayabiliyor muyuz?
  • dostum benim şahsi fikrim almalısın..alalı 3 gün falan oldu...gayet güzel çalışıyo(Nazar değmesin) herhangi bir problemle karşılaşmadım henüz...tasarımı güzel tuştakımı güzel ekranı güzel nebilim fiyat/performans oranı mükemmel(başka hiçbir model ve markada yok)ne bilim uzaktan kumanda olayı o ayrı bi olay zaten(yatarken mükemmel oluyo)...dediğim gibi ben çok beğendim...daha önce vaio bx196vp almıştım geri verdim bi nedenden ötürü iyikide vermişim...Valla çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorum...1820 ytl ye kaçırma derim...tabi ki şuda var unutmamak lazım elektronik olayı birazda şans işi...

unutmadan nfs underground u oynadım gayet güzel hiçbir takılma yok...şimdiden herkese kolay gelsin...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.