Şimdi Ara

PBG'ye İyimser Diyenlerin Bir Türlü Farkedemediği Nokta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KABIZATÖR

Dikkat çekmeye çalışacağım yaşı çoktan geçtim de asıl soru şu, siz ki 7 kere sınava girmiş bir tecrübe abidesisiniz. Yaşınız 24-25 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, gidip plajda uzanmak yerine bizim kahrımızı neden çekiyorsunuz ? Bana hiç gerçekçi gelmiyor apaçık bir trollsünüz. Hatta şöyle söyleyim bu foruma iyimser trollük kavramını sokmuş bile olabilirsiniz.

Ne saçmaladığını anlamıyorum hakikaten. Bunun açıklamasını daha önce defalarca yaptım,senin için bir daha yapayım. ÖSYM sınava girip girmeme konusunda bir sınırlama getirmemiş,sana inandırıcı gelip gelmemesi inan hiç umrumda değil zira laflarından kendini apaçık belli ettin. İyimserlik yaptığım bir yeri söylersen yardımcı olabilirim puanlar konusunda senden farklı düşünmediğimi bildiğini düşünüyorum.

• Onlar 25 puan artış baz almış ama 47puan artış olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yale Tıp 3 kullanıcısına yanıt
    Kabızatörüm, senin kadar kabız birini görmedim. Siz buraya gerçek profilinizi veya üniversitenizle ilgili bir belgeyi veya söylediğiniz şeyleri kanıtlayabilecek en ufak bir delil atmadıkça troll olduğunuza inanmaya devam edeceğim. Bana ss'li olarak 2010'dan bu yana YGS-LYS sonuçlarınızı atın ben de forumu terk edeyim hodri meydan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalciimam

Onlar 25 puan artış baz almış ama 47puan artış olacak

Neye göre konuşuyorsun? Kanıtla,yoksa buradaki sabilerin gözyaşları her gün senin üzerine düşecek!
  • xD
  • quote:

Kabızatörüm, senin kadar kabız birini görmedim. Siz buraya gerçek profilinizi veya üniversitenizle ilgili bir belgeyi veya söylediğiniz şeyleri kanıtlayabilecek en ufak bir delil atmadıkça troll olduğunuza inanmaya devam edeceğim. Bana ss'li olarak 2010'dan bu yana YGS-LYS sonuçlarınızı atın ben de forumu terk edeyim hodri meydan.

Haha,demin inanmıyordun şimdi sonuç belgeleri için yalvarıyorsun. Bak çocuk,tutarlı olacaksın. Senin gibiler için söyleyeceğim bir şey yok,ben kendimi bilirim. Çamur at izi kalsın
    Tutarsız hiçbir durum yok, yeni konuma bakın lütfen
  • quote:

Tutarsız hiçbir durum yok, yeni konuma bakın lütfen

Sana yeterince prim yaptırdım,çocuk. Hicap duyuyorum..
  • KABIZATÖR kullanıcısına yanıt
    Pbg de çıkan sonucun 2 katindan fazla cikma ihtimali nedir sizce ki ben buna bile raziyim. Orada bana 11bin gosteriyor burda 35bin diyen oldu

Hesap yaptım 50 çıktı ama ben iyimser davrandım 47 yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: metalciimam

Hesap yaptım 50 çıktı ama ben iyimser davrandım 47 yaptım

Hesabınızı bizimle paylaşır mısınız?
    Prim yaptırdım derken ? Senin ederin kaç da ben senin üzerinden prim yapmaya çalışayım kaç kuruşluk adamsın ?
  • quote:

Prim yaptırdım derken ? Senin ederin kaç da ben senin üzerinden prim yapmaya çalışayım kaç kuruşluk adamsın ?

Ad hominem'in en güzel örneklerini gösteriyorsun Konu tamamen kendinle ilgili,sorunlarını bana yansıtarak halledemezsin.
  • Bu yale tıp kim la. 1 hafta yoktum hemen saçma saçma kişiler çıkmış yine.
    Bunca zamandır senin troll olduğunu insanlara göstermeye çalışmam hataydı zaten herşey apaçık ortada. Blokluyorum sizi, iyi forumlar
  • quote:

Bunca zamandır senin troll olduğunu insanlara göstermeye çalışmam hataydı zaten herşey apaçık ortada. Blokluyorum sizi, iyi forumlar

Aynen egonu şimdilik tatmin ettin. İhtiyacın olunca yine gelirsin
  • tictocc kullanıcısına yanıt
    obpli puani kac

• Touchblue T kullanıcısına yanıt
    Tm3 obp li 437

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P L U T O

Bu yale tıp kim la. 1 hafta yoktum hemen saçma saçma kişiler çıkmış yine.

Ne saçmalıyorsun?
  • tictocc kullanıcısına yanıt
    Net kestiremiyorum ama 16-20 arasinda gelecegini düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.