Şimdi Ara

PBG'ye İyimser Diyenlerin Bir Türlü Farkedemediği Nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Van Diş geçen sene 19800 sıralama ile kapatmış, taban puanı ise 430,793. Parlak bir gelecek ise 19853. sıralama için 455,729 puanı öngörüyor.

Yani PBG MF-3'te yaklaşık 25 puanlık bir artış öngörmüş oluyor.

PBG'nin puanı yüksek hesapladığını söyleyenler var, olabilir. Çan eğrisi sistemi için 2015 yılının birincisini baz alıyorlarsa PBG puanımızdan 5 puana varan bir farkla düşüş meydana gelebilir. Takdir edersiniz ki bu senenin birincisi geçen senekinden fazla net yapmıştır.

Sonuç olarak PBG'ye göre bile 25-5=20 puanlık bir artış öngörülüyor. Kimse artık 'PBG çok iyimser' demesin. Aksine forumdaki çoğu trollden daha kötümser. Adamların elinin altında bizim netlerimizden oluşan bir veri bankası var. Ona göre 2016 katsayılarını tahmini olarak belirliyorlar. Peki sizin elinizde ne var ?

Ciddi olan insanlarda gereksiz bir evham, trollerdeyse insanları galeyana getirme ve bezdirme uğraşı.

Neyin ne olduğunu yaklaşık 5 gün sonra göreceğiz. Ama o zamana kadar elimizde olan en net ve gerçekçi bilgiler bunlar.

• Adam haklı beyler Dağılın troller hele siz forumdan çıkın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tm icin bi dusunceniz var mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll dediğimiz kişiler trollüğün ne demek olduğunu bilse hakkını verseler sesim çıkmayacak. Ama bu forumda trollüğün anlamı insanların moralini bozmaya çalışmak. Tamamen amaçsız bir kitle ve kendinden başka kimseyi de eğlendiremiyorlar.
  • tictocc kullanıcısına yanıt
    TM hakkında bir araştırmaya sahip değilim üzgünüm kardeşim. Ama PBG çok aşırı derecede sapacak bir tahmin yapmıyor.
  • tictocc kullanıcısına yanıt
    Tm3de de 22-23 puanlık bi artış göstermiş.kabaca bakıldığında gayet kötümserler ama şu troller öyle gözümüzü korkuttu ki bu artış bile iyimser geliyo.

• KABIZATÖR kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadarki en mantıklı yorumlardan biri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KABIZATÖR

Troll dediğimiz kişiler trollüğün ne demek olduğunu bilse hakkını verseler sesim çıkmayacak. Ama bu forumda trollüğün anlamı insanların moralini bozmaya çalışmak. Tamamen amaçsız bir kitle ve kendinden başka kimseyi de eğlendiremiyorlar.

Koç burssuz irou bunları unutmussunuz

• MariJuann M kullanıcısına yanıt
    Onları trollden bile saymıyorum artık. Kaale almaya değmezler.
  • Nerede kaldı eski baltalı ilahlar...
  • Hocam mf3 hakkında ne düşünüyosun. Sence pbg nin ham puanından ne kadar düşürmeliyiz. Son olarak forumda o kadar değişik kişiler var ki mf 488 puana 12k gelebilir düşüncesine kapıldım senin düşünceni merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler

• Mf4 hakkında da sence tutarlı bir sıralama düşünmüşler mi puan açısından?
  • ata_er97 A kullanıcısına yanıt
    Ben tıpın 462-463 puan arasında kapatacağını düşünüyorum. 488 puana ilk 10k döke saça gelir lütfen artık trollere prim vermeyelim.
  • pacman18 P kullanıcısına yanıt
    MF-4'ler için gerçekten de net bir şey söylemek zor. Gereksiz şekilde umutlandırmak veya hayal kırıklığı oluşturmak istemiyorum. Belki başka bir zaman da MF-4'ü derinlemesine araştırabilirim.
    Çok sağol hocam insanın psikolojisini bozuyo bu troller

• ata_er97 A kullanıcısına yanıt
    Hatta sana şunu söyleyebilirim 462-463 puan kötümser bir tahmin. Önemli değil destek olmamız gerek
    Çok sağol dostum en azından bu konuda güvenilir ve iyi niyetli insanlar var

Hocam bahsettiğiniz 462 puan parlak bir geleceğe göre mi

• kucukkurba K kullanıcısına yanıt
    Parlak bir gelecek, puanla, fem puanmatik, uzmana sor, forumda yazıp çizilenler... Kısacası şu ızdırap gibi geçen son 1-2 haftanın kendi kafamda bir potada eritilmiş hali hocam.
    Kardesimin 12 bin gosteriyor tm3 siralamasini,30 bin falan bekliyor forumdaki gibi yorumlardan sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.