Şimdi Ara

Sistem cahili bir insan olarak oluşturduğum liste 85k eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem cahili bir insan olarak oluşturduğum liste 85k eder mi?

Dostlarım selamlar. Senelerce Mac kullandıktan sonra masaüstü birr bilgisayar toplamaya karar verdim ama işin içinden çıkamıyorum. En son al ver yukarıdaki listeyi yapabildim. Anakart ve ekran kartı min bu şekilde olsun istiyorum diğer parçalar değişebilir. Bütçe max bu ama gereksiz bunlar deyip azaltırsanız da hayır demem :) pcpartpicker dan parça uyumlarına baktım ama bi hata varsa da affedin çok uzağım konuya. Yardımlarınız için şimdiden sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada SSD sadece Kingston olacak Samsung’u silmeyi unutmuşum sistem bu şekliyle 80k civarı

• Stcatco kullanıcısına yanıt
    Hem kasanın içinde güç kaynağı var hem de ayriyeten güç kaynağı eklemişiniz. Bu kasa daha kaliteli bir güç kaynağını hak eder. İkisini de silip bence şunu ekleyin. (Sistemi itopyadan topladığınız için itopya linki veriyorum diğer sitelerde daha ucuza var.)

itopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    CORSAIR iCUE 4000D RGB AIRFLOW 850W 80+ GOLD ATX 3.0 Tempered Glass Siyah ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
    https://www.itopya.com/corsair-icue-4000d-rgb-airflow-850w-80-gold-atx-30-tempered-glass-siyah-atx-mid-tower-kasa_u24022?srsltid=AfmBOoogGg2WDJ5b3ThqO_F4FD0Q4xVatabdhvn5oKLcXpSNlnpErxKq

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• efyavas kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

Çok iyi bilmiyorum ama sanıyorum ki 240lık sıvı soğutucu da 14700k için yeterli gelmeyecektir muhtemelen, en azından 360lık bakmanızda fayda var.

• https://forum.donanimhaber.com/oyun-icin-en-iyi-2-000-3-000-arasi-pc-oyun-sistemleri--157813567

• Münebbih kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam inceliycem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ha bir de 360lık radyatör alırsanız o benim linkini verdiğim kasanın üst kısmına sığmaz ön kısmına takılması gerekir. Bu sefer öndeki fanlar da kasanın üst ve arka kısmına takılabilir zannediyorum. Ekstra kasa fanı almanıza gerek olmaz 😅

• efyavas kullanıcısına yanıt

Hocam valla çok sağolun işte bu yüzden direk itopya da parçaları dizip birleştirmelerini istiycem çıkamadım işin içinden ne alınır ne alınmaz diye. Bi şeyler oluştu ama kafamda sayenizde teşekkürler tekrar

Ne demek. Siz yine düzenlemelerinizi yaptıktan sonra paylaşın bir daha bakalım.

• https://inventus.com.tr/arezu-plus

https://www.gamegaraj.com/urun/armor-7a/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 27 Ekim 2024; 11:57:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O fiyat bandında 4080 super + 7800X3D çok daha mantıklı olacaktır.

• Am5 sistem / 9700x / 7800x3d / 4070 ti superli /4080 superli bir sistem daha uzun süreli daha iyi bir yatırım olacaktır. 1700 soket ve belirtilen işlemci şu gün için güçlü olsa da ileriye dönük bir hamle olmaz ama yine de karar sizin.

• Herkese yardımları için teşekkürler. Gaming gen tr MC süper hazır sistemini 7800x3d, galax 4070 ti super B650 tipi anakart ve 1 gb 7000 6000 ssd, 32gb 6000 mhz ram, 240’lık bi sıvı soğutucu ve 850 watt güç kaynağı ile satın aldım. Sadece ekran kartı markadan dolayı biraz aklıma takıldı ama hem bütçeyi ciddi aşağı çektik hem de canavar bir bilgisayar oldu sanırım. Teşekkürler tekrar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.