Şimdi Ara

Yeni sistemde bir tek TYT girsem olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese. Üniversiteye 3 sene önce ygs lys sistem ile girdim. Sonrasında sistem nasıl bir hal aldı bilmiyorum; fakat tyt ve ayt sistemi gelmiş sanırım gene aynı mantık fakat arka arkaya.

Uzaktan eğitim ile 2. bir bölüm daha okuyacağım ve istediğim bölüm TYT puanı ile alıyor. Bir tek bu sınava kayıt yaptırıp girsem herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi yerleştirme konusunda? Hani alan sınavına girmemişsin o yüzden tercih yapamazsın vs tarzında

Ygs zamanında tek sınava girmek yetiyordu. Sistem zırt pırt değiştiğinden sizlere sormak istedim.

Herkese iyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 15 Ocak 2019; 16:32:35 >

• yukarı
  • bu seneden sonra sistem değişebilir tekrar, riskli bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: nYselmech

bu seneden sonra sistem değişebilir tekrar, riskli bir şey
    Yani 50-60 lira neyse parasını verip sembolik olarak AYT sınavınada mı gireyim diyorsun
  • benim bildiğim tek sefer para yatırıyosun ve ikisi için de geçerli yani sadece tytye yada sadece aytye yatırayım olayı yok,soruna gelecek olursak bi sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum sonuçta tyt ile yerleşeceksin ama birisi kesin bir şey derse daha iyi olur
  • The Management kullanıcısına yanıt
    Heralde hocam bunun parayla bir alakası yok, o sınav anını görmen lazım. Eğer sistem değişmezse seneye puanını yine kullanırsın zaten ayt bir şeyi etkilemez
  • yanlış biliyorsun. sadece tyt girecek ile tyt+ayt girecek aynı parayi ödemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS de 270 yapmak zor mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    doğrudur o zaman hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.