Şimdi Ara

pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim işlemcim intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80 ana kartım asus p5vd2-vm se işlemcimi 3 veya 3 den yukarı yapmak istiyorum bu mümkün mü ? . ram 3 , 8 falan yapmak istiyorum ekran kartım zaten 2 gb nvidia Çok masraf yapmadan sistemi en optimum hale nasıl getirebilirim. Tavsiye verebilir misiniz?

• https://www.asus.com/Motherboards/P5VD2VM_SE/#specifications

anakartın makximum 4gb yani 2+2 gb ram destekliyor. o anakarta 8gb ram takamazsın.

anakart ddr3 desteklemiyor, ddr2 ramler çok pahalı. 2gb vatanda 85 lira, 8gb alsan zaten 350 lira yapar ddr2. alsan da takamıyorsun o ayrı mesele de çok masraf yapmadan ramleri bile 8 yapamazsın.

ne yapabilirsin ?
    işlemcihi 3ghz ve yukarısı bir model ile değiştirebilirsin. 70-80 liraya e7500 ya da e6850 gibi bir işlemci alıp takabilirsin.
    3gb dan yukarı ram o pc için gereksiz olur.

8gb ram almak istiyorsan ddr3 ler 200 lira ama 100 lira verip anakart alman lazım ddr3 destekli lga1155, sonra da ona uygun işlemci alman lazım en azından 150 liraya pentium g 2020 gibi birşey ya da 300 liraya i3. toplam 600 lira tutar. eskileri de satarsın 150 liraya.

• 3 ghz işlemci alsam bana kaç paraya maal olur bunu soğutmasıda var galiba VE çok oyun oynuyorum 3 gb ram yeter mi ve bu sistem için 32 bit mi 64 bit mi ? ve 3 ghz nin ne faydası olur oyunlarda farklılık gösterirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaksi45 -- 24 Kasım 2013; 18:42:36 >
  • önce soket 775 bi anakart buluyorsun benim tavsiyem x48 serisi olur oc konusundada çok başarılıdır sonra 70-200 tl arasınada quad core bir işlemci alıcak durumun varsa gözle görülür bir artış görebilirsin ekran kartı modelinide verirsen iyi olur zamanında 60 tl ye satılan 2 gb liklerdense yaramaz onlar
  • ben ana kartımı değiştirmek istemiyorum , ekran kartım ndıvıdıa daha yeni aldım 7 8 ay oldu 200 liraya almıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc kasa
    3 ay önce açıldı
    Oyun Pc Toplama
    10 yıl önce açıldı
    MİNİ PC
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.