Şimdi Ara

Pc 10 - 15 dk sonra kendiliğinden kapanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
64.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam benimde ekrana görüntü gelmiyordu,dün 100 liraya yeni anakart taktırdım sorun anakarttaymış.ama bu seferde bilgisayar açıldıktan 15 dk sonra kapanmaya başladı.kapandıktan sonra üst üste 5 kere bios ekranındayken kapandı.2-3 dk bekledikten sonra açılıyor.sonra yine 15 dk sonra kapanıyor.Acaba dediğiniz gibi bendede işlemci mi ısınıyor,yoksa anakart yeni olduğu için bi uyuşmazlık mı var?
  • beyler bendede bole bır sorun var pc kendı kendıne elektrıkden kesılıyor sarjdan kesılıyor yanı pc kapanmıyor adaptörde bozuk oldugundan cat dıye kapanıyor termal macun fan temizligi yaptırdım gene aynı acaba sorun sarj aletın demı

not: sarj aletım orjınal değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbrlanbok -- 17 Ağustos 2015; 22:33:43 >
  • KESİN ÇÖZÜM !!!!

1- ağ paylaşım merkezini aç

2- soldaki sekmelerden bağdaştırıcı ayarlarıını değiştirin i seç

3-kablosuz ağ bağlantısına sağ tıkla özellikler de

4-yapılandır a tıkla açılan pencerede en sağda güç yönetimini seç

5-orda seçili olan ( güç kazancı için bilgisayar bu aygıtı kapatsın ) bunun tik ini kaldır

((( allah razı olsun demen yeter )))
  • abicim hwmonitor programını indir çalıştır. Orda okuduğun bütün sıcaklık değerlerini voltaj değerlerini bize yaz bi bakalım neredeymiş.
  • Nedenini bilmediğim bir şekilde benimde böyle bir sorunum var sanırım tmpin6 ve tmpin8 100 derece üstünde çalışıyor ve o hangi sıcaklık bilmiyorum işlemci 40 derece max görüyor ama 5 dakikada bir kapanıyor ve yeniden açıyorum

Pc 10 - 15 dk sonra kendiliğinden kapanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.