ALC889A Realtek onboard ses kartı kullanıyorum. (Gigabyte EP35-DS3R rev2.1) Arkasındaki SPDIF (koaksiyal) cıkıştan PHILIPS LX3950W girişine bağlıyorum ayarlardan realtek digital out seçili sesi alıyorum testlerden DTS ve Dolby oda tamam ama dinlerken ansızın bi an ses gidiyor cızt diye sonra geliyo 10 sn sonra neden olabilir güncel driveler herşey tamam win7 64bit kullanıyorum başına gelen varsa böyle bişey ne yaptınız.? diyorum acaba onboard diye yetersiz kaldığı anlardan kesiyor sonra genemi geliyor ama neden yani yardımcı olabilcek varsa sevinirim.
daha önce everest in ses sistemlerinde duymuştum film ortasında ansızın ses gelmediğinde ses sisteminin decoderi yani phılıps in decoderi ses sisteminin boşta kalmasında oluşabilecek dip gürültüsünü engellemek için sesi kesiyormuş film de ses yeniden geldiğinde sesin yeniden gelmesi zaman alıyormuş ve ilk seslerin birkısmı duyulmuyormuş bu şekilde oluyordur belki
acaba sizinde bu durum sesin kesildiği anlarda mı yoksa film yada müziğin ortasında mı ses gidiyor açıklayabilirmisiniz
Anlattığınız olayı biliyorum onu yapıyor zaten jetaudio kullanıyorum mesala programı kapatınca dip ses yapmasın diye kesiyor sesi tamamen ama bu baya böyle tam müzik dinlerken cart diye gidiyor sonra geliyor anlam veremiyorum yani acaba kablodanmı sistemdenmi pc denmi herşey sıkıntısız calısıyor cok stabil pcde sistemde ama cozemiyorum aynı ürünleri kullanıp bu tarz deneyen biri olsa cozücem de..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme