Şimdi Ara

PC açılırken 99 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi anakartım var, açılırken 99 yazıyor takılıyor, yarım saat 40 dakika kalıp açıldığı oluyor. Tüm herşeyi söktüm windowsun kurulu olduğu ssdyi tek taktım, ramin birini çıkardım tek ram bıraktım, ön panel bağlantılarını söktüm. Bios sıfırladım. Yine aynı. Sadece ilk açışta oluyor, uykudan uyandırınca sorun olmuyor. Sorunum nerden kaynaklanıyo olabilir ?

• foto koyarsan daha iyi anlaşılır bios sorunu oolabilir default yapıp save exit olarak kaydedet tabi sistem ne tam olarak

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

Fotoğraf bir daha yaparsa çekerim de siyah ekranda sağ altta 99 yazıyor, normalde orda a2 yazıp hemen geçiyordu msi logosu gelip pc açılıyordu, ama şimdi 99 yazıp takılıyor.

i7 4790k

16 gb ram

msi 1150 anakart

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazona53

Fotoğraf bir daha yaparsa çekerim de siyah ekranda sağ altta 99 yazıyor, normalde orda a2 yazıp hemen geçiyordu msi logosu gelip pc açılıyordu, ama şimdi 99 yazıp takılıyor.

i7 4790k

16 gb ram

msi 1150 anakart

bios guncellmesi yapmayı deneyin

• Selamlar,

Bütün usb portlarını boş bırakın sadece klavye ve mouse hariç. Daha sonra çalıştırmayı deneyin. Eğer sadece Mouse Klavye varsa başka bir Mouse ve Klavye ile denemenizde yarar var. Başlarken USB portlarını kontrol ediyor bu nedenden dolayı çalışmasına izin vermiyor. Mouse Klavye kablo yada usb girişleri bozulmuş olabilir. Pc başlarken hangi donanımın bağlı olduğunu anlamak için bütün üstündeki portları deniyor. Birinde hata varsa ve başlatmaya engelse ki masa üstü pc de ayar yapılmamışsa mouse klavye olmadan çalışmaz. Pc 99 hatası döndürür.

Kolay Gelsin..

• XemreG X kullanıcısına yanıt

Merhaba, pcde hiçbir şey takılı değiken bile yapıyor bu hatayı. sadece ram işlemci ssd takılı olacak şekilde denedim yine aynı maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: tundra202006

bios guncellmesi yapmayı deneyin

Alıntıları Göster

teşekkür ederim deneyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

bioıs güncelledim şu an açılıyor ancak şimdi de ön paneldeki kulaklık girişine ses gelmemeye başladı, arkadakiler çalışıyor.

• hemen hemen yarım saat donra anakarttan çıt diye ses geldi ve ön panele de ses gelmeye başladı. Yeniden başlattığımda olay başa dönüyor yine ama

• senin güç kaynağında yada anakartında sıkıntı var elektrik kaçağı olabilir kasanda kablolarını sök tekrar geri tak hepsini bi öyle dene

• Anakartın bir fotoğrafını atar mısın

• fotoğraf çekme imkanım yok şu an telefonum serviste.

anakart bu ama https://www.hepsiburada.com/msi-z97-gaming-9-ac-intel-z97-3300mhz-oc-ddr3-lga1150-atx-anakart-pm-bd305008

Kabloları söküp taktım komple sistemi dağıttım, yine aynı. Güç kaynağı mı anakart mı diye anlamanın bir yolu var mı peki başka bir psu ile denemekten başka ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazona53

Kabloları söküp taktım komple sistemi dağıttım, yine aynı. Güç kaynağı mı anakart mı diye anlamanın bir yolu var mı peki başka bir psu ile denemekten başka ?

deneyerek cözersin zaten güç kaynağı çok eskiyse olabilir

O zaman tamirci yolu gözüktü, çevremde masaüstü pcsi olan tanıdığım yok maalesef. Psu da sistemle yaşıt 6 yıllık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.