Arkadaşlar biyerden ram buldum ve taktim takarken biraz zor taktim, daha sonra kasanin power dumesine bastim kasa calisti ama ekrana goruntu gelmedi reset attim daha sonra acildi bu seferde kasadan yanik kokusu geldi ve actigumda yeni taktigim ram ve taktigim giriste bi bolge yanmis, herneyse o rami cikarttim ve tekrar actim ama bu sefer pc acilmadi fialeri cektim parcalarla oynadim bu seferde gene kasa calisiyo ama ekranda sadece goruntu gelnediginde cikan menu resmi var. yardim edin ...!
Ram Slotu gümlemiş
1 tane ram zaten vardi ben ikinciyi taktim, ikinci ramin oldugu yer boyle oldu , diger ram e bi zarar gelmismidir yada ram slotumu degismesi gerek?
quote:
Orijinalden alıntı: furkan317
1 tane ram zaten vardi ben ikinciyi taktim, ikinci ramin oldugu yer boyle oldu , diger ram e bi zarar gelmismidir yada ram slotumu degismesi gerek?
anakartın ram besleyen power,i yanmış ve tek beslemeden tüm slotları kullanıyor tamire vermeniz gerekiyor garantisi varsa bunları anlatmayın servis garanti duşu bırakabilir anakartınızı..
quote:
Orijinalden alıntı: sceran83
anakartın ram besleyen power,i yanmış ve tek beslemeden tüm slotları kullanıyor tamire vermeniz gerekiyor garantisi varsa bunları anlatmayın servis garanti duşu bırakabilir anakartınızı..
Alıntıları Göster
Chipset gitmiş olabilir ramleri çıkarınca kasadan dıııtt diye ses geliyomu
quote:
garantisi yok kardeş, beslemeler ne kadar tutar bi tahminin varmi
quote:
Orijinalden alıntı: .LioN.
ram takiliykende, takili değilkende dit sesi gelmiyor...
quote:
ramler takiliykende, takili değilkende dit sesi gelmiyor...
Fıyat hakkında bılgım yok ama ıstanbuldaysanız yonledırecegım yerler olur :)
quote:
Büyük ihtimal chipsetin yanmış
quote:
Saolasin kardes ama malesef istanbulda değilim :)
quote:
saolasin kardeş de chipset ne oluyo yada ne kadardir ve kolay değistirilirmi?
quote:
quote:
saolasin kardeş de chipset ne oluyo yada ne kadardir ve kolay değistirilirmi?
Alıntıları Göster
ankartın fiyatı ne kadar? Kolay kolay değiştiremezler yeni anakart alman gerekiyor sen yinede bir bilgisayarcıya göster pc yi
quote:
ankartın fiyatı ne kadar? Kolay kolay değiştiremezler yeni anakart alman gerekiyor sen yinede bir bilgisayarcıya göster pc yi
Bende anakarttan korkuyorum götürücem bilgisayarcıya bakalım, ekran kartına fln zarar gelmemiştir demi..? Anakart Asus Ama fiyatı bilmiyorum.
Bak kardes ben arastırayım sana doneyım egerkı yapabılecek bıyer bulursam gırer konusurum sorarım yaparlarsa sana pm atarım yollarsın fırmaya :)
quote:
Bak kardes ben arastırayım sana doneyım egerkı yapabılecek bıyer bulursam gırer konusurum sorarım yaparlarsa sana pm atarım yollarsın fırmaya :)
Tamam kardeşim çok sağolasın !
quote:
quote:
Tamam kardeşim çok sağolasın !
Alıntıları Göster
modeli yaz fiyatı ne kadar bakalım eğer orta sınıf bi anakartsa büyük ihtimal yaptırmaya değmez yeni anakart takalım dicekler servisten.Ekran kartı falan zarar görmemiştir
quote:
modeli yaz fiyatı ne kadar bakalım eğer orta sınıf bi anakartsa büyük ihtimal yaptırmaya değmez yeni anakart takalım dicekler servisten.Ekran kartı falan zarar görmemiştir
Şuan evde değilim 1-2 saate kadar giderim eve neresinde yazar modeli?
quote:
quote:
Şuan evde değilim 1-2 saate kadar giderim eve neresinde yazar modeli?
Alıntıları Göster
Ram slotlarının hemen üstünde yazar genelde
quote:
Ram slotlarının hemen üstünde yazar genelde
Tamam 1-2 saate kadar yazarım kardeşim çok sağolun...!