Şimdi Ara

Pc açilirken ekran gelmiyor...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • burada anakart tamirşi yapan bir firma var ismide yapayzeka ama modelıne bak adam akıllı bişeyse yaptır alt sınıf ucuz anakartsa değmez gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .LioN.

modeli yaz fiyatı ne kadar bakalım eğer orta sınıf bi anakartsa büyük ihtimal yaptırmaya değmez yeni anakart takalım dicekler servisten.Ekran kartı falan zarar görmemiştir

Anakartın modeli:Asus P5GC-MX/1333

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceran83

burada anakart tamirşi yapan bir firma var ismide yapayzeka ama modelıne bak adam akıllı bişeyse yaptır alt sınıf ucuz anakartsa değmez gibi :)

Anakartın modeli:Asus P5GC-MX/1333 bi baksana kardeş değermi yaptırmaya? İnt. Fiyat fln bulamadim.

• :) çope at desem alınmazsın değilmi? sadece kargo parası bu anakartı satın alır 775 pin çok ucuz ve daha iyi bir anakart max 50tl bıle değildir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sceran83 -- 26 Ocak 2013; 23:30:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceran83

:) çope at desem alınmazsın değilmi? sadece kargo parası bu anakartı satın alır 775 pin çok ucuz ve daha iyi bir anakart max 50tl bıle değildir..

Kardeş o zaman ben yeni anakart aldığımda sorun düzelirse ben öe yapiyim... :)

• Hadi bakalım
  • tek bozuk slottan bişey olmaz.... digerleri ile yoluna devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

tek bozuk slottan bişey olmaz.... digerleri ile yoluna devam et

Kardeş diğerinde zaten ram takili ama çslismiyor ki ekrsna goruntu gelmiyor :)

• ram slotu bozuk diye sıkıntı yaratmaz... diger ramleri sök yerlerini değiştir ama dogru tak... gene ramden yapıyor sıkıntıyı... bozuk ram i takma tabi
  • yazik olmus...

ram yuvalarina ve hatta anakarta zarar vermis olabilirsin..
  • quote:

ram slotu bozuk diye sıkıntı yaratmaz... diger ramleri sök yerlerini değiştir ama dogru tak... gene ramden yapıyor sıkıntıyı... bozuk ram i takma tabi

o zaman benim ilk kullandigim ramde yandi cunku sonradan getirdigim rami taktim o ramde taktigim slotta yandi diger slottaki rami zaten ellemedim yani benim eski rami simdi o orda takili oldugu halde pc bole ,o slotta yanik fln yok.

• bak simdi... digerleri yanmamıştır... ancak anakartlar bazen gıcık yapar... sen diger ramlerin yerini degistir tekrar dene...
  • quote:

bak simdi... digerleri yanmamıştır... ancak anakartlar bazen gıcık yapar... sen diger ramlerin yerini degistir tekrar dene...

Aga zaten 2 ram slotu var 1 ide yandi zaten :)

• o0zaman baska ram bulacaksın takacaksın calısacak ...
  • Anakartın pahalı bişey deil bende 2 el olarak daha iyisini 50 liraya alırsın.Sen bi elektronikçiye göster kartı çıkartıp neresinde sorun varsa söylesin fiyatına göre yaptırır veya yaptırmassın
  • quote:

o0zaman baska ram bulacaksın takacaksın calısacak ...

Ram demi yandi yani?

• Kardeş sen açılışta pc bozulmadan bios açılış sesini yani _dıt_ sesi geliyormuydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .LioN. -- 27 Ocak 2013; 1:45:18 >
  • quote:

Anakartın pahalı bişey deil bende 2 el olarak daha iyisini 50 liraya alırsın.Sen bi elektronikçiye göster kartı çıkartıp neresinde sorun varsa söylesin fiyatına göre yaptırır veya yaptırmassın

Aynen kardeşim dediğini yapıcam eğer yapilirsa yaptırıcam olmazsa yeni anakart alırım, ama acaba yanan ram değilde benim eski ramde yanmış olabilirmi tahminen?

• quote:

Kardeş sen açılışta pc bozulmadan bios açılış sesini yani _dıt_ sesi geliyormuydu

Hatırlamıyorum ki ama geliyodu galiba :)
    Bios ayarlarına girebiliyordum bilmem yararı olurmu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan317 -- 27 Ocak 2013; 1:50:27 >
  • Şimdi gelmiyo galiba

Sen bi kasayı aç elinle bi sıcaklıklara bak işlemci chipsetler Bios cipinede bir bak ısınma varmı diye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.