Şimdi Ara

pc açılırken mavi ekran çıkıyor help!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
34.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  pc açılırken mavi ekran çıkıyor help!!!

Bunun gibi bir şey olması gerekiyor. Köşede repair kısmı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoski01 -- 18 Temmuz 2010; 16:14:31 >
  • varolan sistemi kurtar veya tamir et gibi bir şey yazmıyor mu? eğer yazmıyorsa o yüklemenin sonunun pek hayırlı biteceğini sanmıyorum..
  • hayır direkt windows yükle çıkıyor

pc açılırken mavi ekran çıkıyor help!!!
  • bi yükleme yap istersen. ancak eski windows sürümünü görmüyorsa eğer harddiskinde ciddi bir sorun var olabilir. eğer yüklemen başarılı geçerse sistemin eski haline dönecektir (bios ayarlarını sata moduna tekrar getirmeyi unutma) ancak yüklemen başarısız olursa servis yolu gözüküyor, dahası harddiskini değiştirebilirler. Bu yüzden yedeklemelerini windows'u yüklemeye başlamadan önce yapmayı unutma.
  • Formatsız windows yükle. Bu da işletim sistemlerinin çakışmasına sebep olabilir, ben önermem ama denenebilir.
  • tamam teşekkür edrim yardım eden herkeze allah sizden razı olsun iyi günler dilerim iyi pazarlarallaha emanet olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoski01

Formatsız windows yükle. Bu da işletim sistemlerinin çakışmasına sebep olabilir, ben önermem ama denenebilir.

format çekcem artık aynı sorun olursa garantisi bitmeden servise yollicam allah razı olsun kardeş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba bende de aynı sorun cıktı. Önergelerinizin coğunu uyguladım ve hata kodunu buldum
    Stop : 0x00000024(0x00190444, 0x872F8980, 0xC0000102, 0x00000000)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.