Şimdi Ara

pc açılırken sorun var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
21.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • garantiye vericem geçerli olur belki. sorunu ben bulsam yapıcam internete bakıyorum çözüm yok. bu bir tek benim başıma gelmedi galiba çözüm olsa. harddiski söktüm benim masaüstüne taktım olmadı başka laptopa taktım olmadı laptopun harddiskini benim pc taktım onun harddiski de benim pc olmadı. acaba tanıtmak mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34tr3401

garantiye vericem geçerli olur belki. sorunu ben bulsam yapıcam internete bakıyorum çözüm yok. bu bir tek benim başıma gelmedi galiba çözüm olsa. harddiski söktüm benim masaüstüne taktım olmadı başka laptopa taktım olmadı laptopun harddiskini benim pc taktım onun harddiski de benim pc olmadı. acaba tanıtmak mı gerekiyor?

Başta garanti bozulmasın diye açamıyor değil miydin?

HDD'i söküp kendi masaüstü'ne taktığında HD Tune ile test yapsaydın ya...
    Error Scan ve Health görüntülerini buraya gönderseydin bakardık...

En baştan beri yazıyorum, diskin arızalı gözüküyor, formatla vs senin çözebileceğin bir şey değildir.

Garantisi varsa satın alınan yere götürüp arıza kaydı açtırıp teslim edeceksin.
    Kontrol edip sana 1 gün-1 hafta içerisinde bilgi verirler.

Eğer bu işleri nasıl yapacağını bilmiyorsan, 18 yaşından küçüksen bilen birisine söyle o yapsın, sağda solda dolaştırıp garanti şansını kaybetme.

• denedim denedim olmadı en iyisi pc golddan aldım gold götürüyüm onlar gönderirler
  • pc ben daha önce tamire vermiştim pc içi, açıldı şimdide asusun garantisine vericem içi açıldığı için garanti geçerli olurmu?
  • quote:

pc ben daha önce tamire vermiştim pc içi, açıldı şimdide asusun garantisine vericem içi açıldığı için garanti geçerli olurmu?

inşallah olur diyeyim ama büyük hata yapmışsın
  • inşallah. garantide yaparlar parayı biz öderiz dimi öyle bir sorun olursa
  • quote:

pc açılırken asus logosunun altında scanning and repairing drive (C:):0% complete yazısı var bir süre sonra bu %28 oluyor ve mavi bölüm kurtarma bölümü geliyor kişisel bilgisayarınız düzgün başlayamadı hata kodu 0xc000000f gerekli aygıt bağlanamadı veya bu aygıta erişilemiyor aşağıdada bunlar yazıyor yeniden denemek için enter başlangıç ayarları için f8 tuşuna basın fln diyor.bunun sorunu nedir acaba. yanlış yere yazdysam özür.
    pc özellikleri: win 8 asus k55vj-sx025h ram: 6 gb ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 635M işlemci: Intel Core™ i5 3210M

Start+R
    regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager

BootExecute çift tıkla autocheck autochk* yıldızı kaldır tamam de çık PC yi yeniden başlat
    işlem tamamdır

• Arkadaslar konuyu yeniden hortlatiyorum ama konu actim cevap veren yok yav bendede ayni sorun var windoesu tekrar kurmuyir benilde lenovi g500 var sarj da almiyor bilgisayar sarj cihazinin orda ezik var acaba yeni sarj alsam diger sorunlari cozebilurmiyiz eger harddisk falan bozuksa yeni almak lazim artik yeni bir bilgisayar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.