Arkadaslar yeni bi pc topladim herseyi monte ettim fakat pc acinca fanlar donuyor islemci fani vs fakat acilista ne kasadan ses geliyor nede goruntu bunun sebebi ne olabilir
Bıos ayarlarını yap
quote:
Orijinalden alıntı: feelmywave
Bıos ayarlarını yap
Nasil yapilacak yardimci olurmusun cunku hicbi ekran goruntusu va gelmiyor
Yok mu hic yardim edebilecek birisi
2 gundur arastiriyorum ama buraya yazayim dedim ama yardimci olacak kisi yok galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Armanenschafft
2 gundur arastiriyorum ama buraya yazayim dedim ama yardimci olacak kisi yok galiba
Kabloları anakart üzerinde doğru yerlere taktığına %100 eminmisin? Ekran kartından değilde OnBoard'dan bağlayıp birde öyle deneyin bakalım.
onboard girisi ya vga degil yada baska bir giris
msi 970a-g46 anakartim var zaten pekde fazla girisi yok o yuzden gereken seyleri taktim
2 farkli hdd ilede denedim bi hareket olmadi
ekran karti eski pcde calisiyordu ekran kartim amd radeon hd 6670
geriye bi ram anakart ve islemci kaliyor
ArmanenschafftA
kullanıcısına yanıt
Dostum sen kasayı al bi en yakındaki bilgisayarcıya götür durumu anlat bir görsün baksın, küçük birşeyi kaçırıyosundur hemen yapıverir 5tl atarsın olur biter.
eyvvh hocam yarin goturecegim umarim anakarrta vs bi sorun olmaz ilgin. icin tsk ederim
quote:
eyvvh hocam yarin goturecegim umarim anakarrta vs bi sorun olmaz ilgin. icin tsk ederim
Rica ederim. Sonucu bildirirsen sevinirim
Son zamanlarda sık görülen bir sorun. Ilk yapılması gereken uzay kasa montajdır. Ahşap bir masa bulup tüm bileşenleri ahşap masa üzerinde birleştir. Bilgisayarı açmak için düzkontak yapman gerekecek o yüzden pwr sw yazan fişin yerini unutma. Herhangi bir metal cismi bu 2 pine degdirdigin anda bilgisayar açılacaktır. Bileşenleri takarken doğru taktığına emin ol. Anakarta takılan buzzer denen küçük hoparlörü mutlaka tak ki bios uyarı seslerini duyabil. Arızalı bir donanım varsa bu sesler ipucu verebilir. Tek kısa bip sorun yok demektir. Ayrıca ilk etapta ekran kartı, dvd rom falan takma.
thunderwatcher
kullanıcısına yanıt
Cok riskli birseye benziyor korktum acikcasi
Bios ayarı yap
goktuggokmen123
kullanıcısına yanıt
Nasil yapilacagini bilmiyorum nasil olacak goruntu felan olmuyor ekranda
quote:
Nasil yapilacagini bilmiyorum nasil olacak goruntu felan olmuyor ekranda
MARKASI NE PC NİN
Toplama pc
Anakart: msi 970a-g46 Islemci:amd fx 8350 Ram: hi level 4gb 1600 mhz Ekran karti: amd radeon hd 6670
Parcalar bu sekilde
Galiba hallettim sorunu suan format asamasinda buda parcalarda bi sikinti yok demek oluyor
quote:
Galiba hallettim sorunu suan format asamasinda buda parcalarda bi sikinti yok demek oluyor
adamlar hala bios ayarını yap diyo..... ya kafaları almıyo... yada bu işten anlamıyorlar... adam diyorkii makine açılmıyorr... görüntü yok hiç birşey yok...
1. Anakart ile uyumlu ram aldıgına dikkat et.. 2.vgayı vede işlemciyi destekleyen 12 wolt 4pin girişi taktigindan emin ol... genelde 4 dür yeni sistemlerde 6 filan 3. bios pilini çıkar pcden ters tak. pc yi çalıştır... sorunun düzelmez ise. ise ozaman bilgisayarcıya goturursun
kursat.samliK
kullanıcısına yanıt
Hallettim hocam tesekkur ederim suan format asamasindayim fakat soyle bi sikinti var usbden format atiyorum intalling windows kisminda herkes bitiyor pc res atiyor fakat baska yerden devam edecegine tekrar installin windows kismina geliyor
Onuda hallettim valla tesekkur ederim hersey icin sagolun