Şimdi Ara

PC AÇILIYOR AMA İŞLEM YAPAMIYORUM YARDIM LÜTFEN :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaşLar Pc açılıyor Ama BaşLat Menüsü aktif değiL hiç bişeye tıklanmıyor Bilgisayarıma giriyorum ama YereL Disk C: Vs... Hiç bişeye tıklayamıorum...Sadece Bilgisayarıma giriyor başka işlem yapmıyor; Taki CTRL + ALT + DELETE yapana kadar yaptıktan sonra pc normala dönüyor ama belirli AraLıkLarLa Yine aynı şeyi tekrarLıyor...

1- VİRÜS TARAMASI YAPTIRDIM ( Kaspersky,Nod32,Spyware,Ad-adware,Antivir) günceLLendi hepside...
    2-Ram Leri denedim...
    3-Ekran KArtını Denedim....
    4-Format Attım... ( Kaç defa Attım hatırLamıorum :) ]
    5-AnaKart ı Dışarıda Çalıştırdım...
    6-Pc deki diğer DonanımLarı Söktüm...
    7-Pc ye format attıktan sonrada yaptı hiç bişi yüklemeden....
    8-işLemciyi Söktüm geri taktım...
    9-Pc yi TemizLedim...

YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEWİNİRİM ARKADAŞLAR... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

• valla herseyi yapmıs görünüyorsun peki format atttım demişsin

hep aynı cd den mi kurdun windows u istersen farklı bir cd den kurmayı dene belki cd de hata vardır
    bi kaç dosya eksik kopyalıyodur

2.ci aklıma gelen de hdd de sorun olabilir sonucta ram leri de değiştirmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediemct -- 31 Ocak 2008; 8:43:04 >
  • Bilgisayarın farklı RAM'le çalıştırmayı dene. Sorun bellekten kaynaklanıyor olmalı. RAM'ler sağlamsa, bir ihtimal; işlemci arızalı olabilir. Bulabilirsen, başa bir işlemci ile de bilgisayarını çalıştır.
  • İşLetim Sistemi Cd si ihtimali Yoq Çünkü Pc Format Atmadan Önce yapmaya BaşLadı. Flash Disk Taktım Trojen geLdi Pc ye Kaspersky yakaladı virüsü siLdi Pc Kilitlenip Duruyordu Açtım içini temizLedim işLemci Soğutması işLemciye tam temas etmediği için Isınma Prb wardı büyük iht. KiLitLenme Sorunu Kalktı Ama Bu Seferde Bu Çıqtı Ortaya...

Pc de 2 Tane Ram war Ram Lerin 1 tanesi iLe denedim FarkLı sLotLarda Denedim Yine Yaptı...

Bi Arkadaş Virüs Anakart a YerLeşmiş oLabilir dedi ANtivirüs buLamaz oLabiLirmi Acaba

YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER....
  • ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN
  • hiç sanmıyorum ben bilgisayar öğrencisiyim şu ana kadar arkadaşının dediği olayı ne gördüm ne duydum bence sıkmış biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcukanacoglu

hiç sanmıyorum ben bilgisayar öğrencisiyim şu ana kadar arkadaşının dediği olayı ne gördüm ne duydum bence sıkmış biraz

Arkadaş profesör de...
  • Farklı bir işlemci ile dene.. Büyük ihtimal işlemciden kaynaklanıyor yada anakartında bir hasar var.
    Ayrıca ram leri farklı bir bilgisayarda denedinmi düzgün çalışıyormu? Birde çakışma olabilir herhangi bir donanımla..
  • Anakart ı dışarıda Ve Bütün donanımları çıkartıpta denedimmm Çakışma İht. i Yoq... Ya Bu olay Pc ye virüs bulaştı We pc nin içini temizLemem Sonrası oLuştu Daha öncesinde Pc gayet NormaL çalışıodu. Pc nin denemediğim ParçaLarı Power We HDD işLemci Kaldı Sorun bu üçünden Birinde gaLiba... AMa kesin birinin başına geLmiştir biLen wardır Sorunu :)
  • ( GÜVENLi MOD DA SORUN ÇIKARMIYOR ) PC NORMAL AÇILIYOR VE ÇALIŞIYOR !!!
  • YARDIM !!!!
  • Lınux live cd bunu bu foruma ögteticeyim :4) onunla dene bakalım ne olucak hata yoksa yazılımsal bir sorunun var o halde !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.