Bildirim
PC Açılıyor, Monitör gelmiyor!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
muhtemelen monitörün florasanları bozulmuştur s power kablosunu dene -
Monitörün anakarttaki ekran kartı slotuna takılı olup olmadığına bak, harici ekran kartı takılı ise söküp ona takarak dene veya diğer ihtimal, kasada bulunan tüm fanlar dönüyordur, bilgisayar çalışıyor izlenimi verir ama PSU bozuktur, bu sebeplede ekrana görüntü gelmez.
Kolay gelsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihbab34
S.a arkadaşlar ben bilgisayarı açıyorum.
Ama monitorde açma tusu yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor. Lütfen Yardımm Edin. Neden böyle monitor bazen geliyor bazen gelmiyor.
hocam kasa ile bi sorununuz yok :) aynı sorun benim başımada geldi hatırladığım kadarıyla transistörü bozulmuştu ekranın elektronikçiye verin o yapar ben öyle yapmıştım -
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
quote:
Orijinalden alıntı: fatihbab34
S.a arkadaşlar ben bilgisayarı açıyorum.
Ama monitorde açma tusu yanıp sönüyor ama ekran gelmiyor. Lütfen Yardımm Edin. Neden böyle monitor bazen geliyor bazen gelmiyor.
hocam kasa ile bi sorununuz yok :) aynı sorun benim başımada geldi hatırladığım kadarıyla transistörü bozulmuştu ekranın elektronikçiye verin o yapar ben öyle yapmıştım
Her zaman tek bir sebepten olmaz ki -
oğuz bişeyden anladığın yok bilader terk et şu forumu.
Ekrana görüntü gelmemesinin çok fazla sebebi vardır. Ayrıntılı görüşmek istiyorsan pm ile iletişime geç "fatih"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bios pilini çıar aç bilgisayarı sonra fişini çek pili tekrar tak açılır,tabi bağlantı kablolarını filan kontrol et önce -
hocam melih kardeş haklı ekrana görüntü gelmemesinin çok sebebi var örneğin ram veya ram slotları arızalıdır.ekran kartı arızalıdır.işlemci tam oturmuyodur.ve kuzey köprüsü yanmış olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X