Şimdi Ara

PC AÇILMADAN RESETLENİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim sıkıntım laptopumu formatladım ve pc ye birşeyler oldu pc açılmadan resetleniyor ve hiçbir tuşa basmak işe yaramıyor power tusuna bastığımda asus yazısı cıkıyor hemen resetleniyor windows ekranına bile geçmiyor biosa felanda girmiyor ben bu pc yi nasıl formatlarım bilgisayarcıya götürdüm ben onu formatlarım dedi boşuna para kaptırmak istemiyorum varmı bunun bir yöntemi kendim formatlayayım lütfen yardım edin

• Sıfırlanırken Sorun Oluşmuş eğer yapabilirsen sen kendin CD den yada usb den sıfırla düzelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ILGINYILMAZ346 I kullanıcısına yanıt
    ustam diyorum ya pc acılmadan direk resetleniyor biosa felan girmeye format ekranına girmeye izin vermeden resetleniyor
  • Hard diskin sök bilgisayar cadıya 20 yada 30 tlye sıfırlattırıp yeni işletim sistemi yüklettir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hardiskin modu ile ilgili bir işlem yaptınmı
    yani IDE/ahci modu ile ilgili. eğer bunu değiştirdinse asus yazısı geldiğinde restart atar. biosa girebiliyorsan burayı knotrol et
  • Merhabalar yanlış anlamayın fakat bizde teknik servis hizmeti veriyoruz şöyle ki sizin yaptığınız mesleğe göre bizde size para kaptırmayalım kendimiz yapalım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.