Bildirim
PC AÇILMIYOR!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Power Supply problemi de olabilir. -
aynı sorun bende de var 3 gündür. İlk iki gün Windows CD'sini takıp açınca CD'den başlangıç yaptığı için açılıyordu. Bu sabah ve akşam 6-7 denemede açılıyor.(Cd var veya yok farketmiyor biraz nazlanıyor sonra açılıyor. İlk iki gün hdd den diye düşündüm) . -
reset atabılıyorsan bıosa gırıyorsun sanırım guvenlı modda acmayı dene olmuyorsa galıba hdd -
quote:
Orjinalden alıntı: seventyseven
reset atabılıyorsan bıosa gırıyorsun sanırım guvenlı modda acmayı dene olmuyorsa galıba hdd
Gündüzalp'in pc'sinde durum ne bilmem ama benimki açılmadığında ekrana görüntü gelmiyor ve doğal olarak monitör kendini enerji tasarrufu moduna alıyor.PC nin içinden gelen sesler gayet normal ama sadece hddnin tıkırtıları yok yani windows da açılmıyor. Çalıştığı zaman ise herşey gayet normal (şu an da olduğu gibi) ve Everest Home Edition'dan S.M.A.R.T. a baktım gayet normal herşey. -
quote:
Orjinalden alıntı: Sanal Bellek
quote:
Orjinalden alıntı: seventyseven
reset atabılıyorsan bıosa gırıyorsun sanırım guvenlı modda acmayı dene olmuyorsa galıba hdd
Gündüzalp'in pc'sinde durum ne bilmem ama benimki açılmadığında ekrana görüntü gelmiyor ve doğal olarak monitör kendini enerji tasarrufu moduna alıyor.PC nin içinden gelen sesler gayet normal ama sadece hddnin tıkırtıları yok yani windows da açılmıyor. Çalıştığı zaman ise herşey gayet normal (şu an da olduğu gibi) ve Everest Home Edition'dan S.M.A.R.T. a baktım gayet normal herşey.
evet nerdeyse aynı problem.. şuan hiç bi sorun yok ama açılırken çok nazlanıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X