Şimdi Ara

PC AÇILMIYOR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim sorunum; pc'nin power tuşuna basıyorum.ama açılmıyor ancak 4 veya 5 defa reset atınca açılıyor.

Ben cpu'dan yada ekran kartından şüpeleniyorum.daha önce böyle sorunla karşılaşan yada bilen varsa lütfen beni bilgilendirsin

• Power Supply problemi de olabilir.
  • aynı sorun bende de var 3 gündür. İlk iki gün Windows CD'sini takıp açınca CD'den başlangıç yaptığı için açılıyordu. Bu sabah ve akşam 6-7 denemede açılıyor.(Cd var veya yok farketmiyor biraz nazlanıyor sonra açılıyor. İlk iki gün hdd den diye düşündüm) .
  • reset atabılıyorsan bıosa gırıyorsun sanırım guvenlı modda acmayı dene olmuyorsa galıba hdd
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

reset atabılıyorsan bıosa gırıyorsun sanırım guvenlı modda acmayı dene olmuyorsa galıba hdd

Gündüzalp'in pc'sinde durum ne bilmem ama benimki açılmadığında ekrana görüntü gelmiyor ve doğal olarak monitör kendini enerji tasarrufu moduna alıyor.PC nin içinden gelen sesler gayet normal ama sadece hddnin tıkırtıları yok yani windows da açılmıyor. Çalıştığı zaman ise herşey gayet normal (şu an da olduğu gibi) ve Everest Home Edition'dan S.M.A.R.T. a baktım gayet normal herşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanal Bellek

quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

reset atabılıyorsan bıosa gırıyorsun sanırım guvenlı modda acmayı dene olmuyorsa galıba hdd

Gündüzalp'in pc'sinde durum ne bilmem ama benimki açılmadığında ekrana görüntü gelmiyor ve doğal olarak monitör kendini enerji tasarrufu moduna alıyor.PC nin içinden gelen sesler gayet normal ama sadece hddnin tıkırtıları yok yani windows da açılmıyor. Çalıştığı zaman ise herşey gayet normal (şu an da olduğu gibi) ve Everest Home Edition'dan S.M.A.R.T. a baktım gayet normal herşey.

evet nerdeyse aynı problem.. şuan hiç bi sorun yok ama açılırken çok nazlanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.