Şimdi Ara

PC açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar. Power kablosunu anakarttan söküp voltaj ölçtüm bazı kablolarda 5 volt gösreriyor,bazıları sıfır. anakarttada yeşil lamba yanıyor.Power sağlammı demek bu,power sigortası sağlam.Power düğmesinide kısadevre yaptım gene tık yok.Anakart yanmış olabilirmi, anakartta sigorta varmıdır,nerdedir,neye benziyor cam tüp sigortamı arayacağım.Yardımcı olursanız sevinirim

• anakartıım k8s-mx amd athlon 64 2800 işlemci
  • quote:

Orjinalden alıntı: karnıyarık

Slm arkadaşlar. Power kablosunu anakarttan söküp voltaj ölçtüm bazı kablolarda 5 volt gösreriyor,bazıları sıfır. anakarttada yeşil lamba yanıyor.Power sağlammı demek bu,power sigortası sağlam.Power düğmesinide kısadevre yaptım gene tık yok.Anakart yanmış olabilirmi, anakartta sigorta varmıdır,nerdedir,neye benziyor cam tüp sigortamı arayacağım.Yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım bunu niye denemeye kalktın ki direk pili sökseydin belki çözümün olabilrdi
  • MAKİNA HİÇ ÇALIŞMIYOR PİLİ SÖKMEK SADECE RESET İÇİN DEĞİLMİ
  • powerinde bi sıkıntı yok sanırım. problem anakartta olabilir. powerin voltunu ölçmek yerine siyah ve yeşil kabloları kısa devre yaptırarak çalışıp çalışmadığını görebilirsin
  • cevaplara teşekkür ederim.kısa devre de yaptım olmuyor.Anakartta sigorta varmıdır ben göremedim.anakartların genelde kapasitor yanma sorunu oluyormuş diye duydum.hangi kapasitorü kontrol edicem onu bilmiyorum.yada 2. el bir anakart almak daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.