Şimdi Ara

pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar anarkartımın yeşil ışığı yaıyor fakat power tuşuna bastığımda güç gelir gibi oluyor fakat pc açılmıyor sorun ne olabilir başka bir psu ile denedim aynı sorun devam ediyor

• merhaba öncelıkle sorunun nedenlerını sana kısaca anlatayım
    1-anakartında bır sorun olabılır
    2-ram hatası olabılır ramlerı degıs dene
    3-ıslemcı fan gıbı bu seyler calısıyormu calısıyorsa ekran kartını cıkar tekrar tak

allaha emenat ol
  • ramleri çıkarıp taktım değişen birşey yok işlemci fanı falan hiçbirşey çalışmıyor sadece anakartın yeşil ışığı yanıyor power tuşuna bastığımda güç gelir gibi oluyor fakat gelmiyor......
  • Elektrik kablon sorunsuzmu?
  • kusura bakmayın bende bi soru soracaktım bilgisayara bi program kurduktan sonra ben herzaman programların bütün içeriğini siliyorumda bilgisayarda programın adını arattığımda sadece program hakkında prefetch diye bi küçük dosya çıkıyor bunu silsem bişey olurmu korkuyorumda kusura bakmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.kivanc

herkese merhabalar anarkartımın yeşil ışığı yaıyor fakat power tuşuna bastığımda güç gelir gibi oluyor fakat pc açılmıyor sorun ne olabilir başka bir psu ile denedim aynı sorun devam ediyor

Ram veya ekran kartın sorunsuz çalışıyorsa 2 ihtimal kaldı anakart veya işlemci. ikisinden biri bozulmuş görünüyor..
    Tabi bunu tespit etmek için başka bir işlemci ile denemen lazım. Anakart ve işlemcinin garantisi varsa hiç ugraşma
    ver garantiden halletsinler.
  • muhtemelen ekran kartında sorun var.aynı şey benim de başıma geldi.tüm donanımı sök sadece işlemci kalsın ve o halde pcyi aç.fanların filan dönmesi lazım.pcnin çalıştığına dair bi kaç işaret olması lazım yani.eğer öyle olursa remleri teker teker dene.yine pc çalışırsa ekran kartını tak ve aç.muhtemelen açılmıycak.ve ekran kartını değiştirceksin yok ekran kartı takılı değilken de açılmazsa büyük ihtimal anakartta sorun var.he bi ihtimal daha var.kasanın power düğmesi bozuk olabilir.bunu anlamak için anakart bağlantısını sök ve herhangi bir iletkenle anakart üstündeki power pinlerini birbirine deydir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    11 ay önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eywallah arkadaşım saolasın dediğin gibi sorun ekran kartındaymış ekran kartını çıkarınca pc çalıştı garantiye göndereceğim tekrar teşekkürler
  • rica ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: twoplayer

kusura bakmayın bende bi soru soracaktım bilgisayara bi program kurduktan sonra ben herzaman programların bütün içeriğini siliyorumda bilgisayarda programın adını arattığımda sadece program hakkında prefetch diye bi küçük dosya çıkıyor bunu silsem bişey olurmu korkuyorumda kusura bakmayın

bence soru sormadan önce kısa bi araştırma yapmayı dene. senin yerine ben yaptım

http://forum.donanimhaber.com/m_16665358/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.