Şimdi Ara

PC açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım eder misiniz. bilgisayar açılmıyor. başka bilgisayardan yazıyorum şimdi. teknik yardıma açacaktım ama buraya daha fazla insan takılıyor. power da sorun vardı. değiştirdik yine aynı sorun var. pc açılıyor gibi oluyor 5-6 sn sonra tekrar yeniden başlıyor. sorun nerde ? lütfen fikri olanlar yardım etsin.

• Parçaları doğru takmamışsındır dıt dıt diye ses geliyormu? Kasayı yan yatır sonra kasayı aç parçalara bak bi
  • camdan aşağı at
  • ramleri söküp geri tak.olacaktr büyük ihtimalle...
  • parçalar doğru takılı eminim. ram yöntemini deneyeceğim şimdi

edit: ram işi de olmadı... dıt dıt sesi gelmiyor. anakart yanmış olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi none1 -- 21 Aralık 2008; 18:41:21 >
  • Oc varsa biosdan default ayarlara al pc yi
  • oc yok. biosa girmeye izin vermiyor. bazen bios ekranı gelmeden tekrar başlıyor bazen de giriyorum hemen başlıyor yeniden.
  • işlemciyi tak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domuz Gribi -- 21 Aralık 2008; 18:47:26 >
  • Yan yatır öle çalıştır.Çalışırsa Power Supply a giden kabloları azcık içeri sok.Yan yatırma olayında ciddiyim aynısı başıma geldi.
  • bence sorun işlemci veya ramda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XpressMetal

işlemciyi tak

yardım istiyorum dalga geçiyorsun
  • kasa yan yatmakta . taa ne başından beri. yer pozisyonu denedim olmadı

kabloları sağlam ittirdim yuvalarına. işlemciye dokunmadım am aramlari söküp tekrar taktım.

biraz daha uğraşıcam olmazsa artık napim
  • Aynı sorunu yaşadım.Ciddiyim.Azcık çarpraz tut veya tamamen yana yatır.Sorunsuz çalışırsa Power Supply kablolarıyla oyna.Hatta yatmışken çalışır kaldırınca durur.Dediğim kablolara bak
  • Bilgisayarcılara falan sor çevrende varsa.
  • Hocam sorun çok büyük ihtimalle ramlerinde yada ram slotlarında ram slotlarında ise yapıcak bişey yok ama ram lerinde ise slotlara gren metal yerleri kolanya ile silip yeniden tek. İlk önce çıkarıp tak olmassa bu işlemi dene
  • büyük ihtimal anakarta sorun var,anakart tamiri yapan biyere götür,merkezi yerlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaTiP_SoSe

Parçaları doğru takmamışsındır dıt dıt diye ses geliyormu? Kasayı yan yatır sonra kasayı aç parçalara bak bi

yan yatırınca ne değişiyo acaba arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsenokur -- 21 Aralık 2008; 22:26:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.