Şimdi Ara

pc açılmıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün pc ye amd 5600 2,9Ghz işlemci taktım. taktıktan sonra pc açılmamaya başladı 5-6 defa reset attıktan sonra açılıyor.yine amd 5600 ü taktıktan sonra aşırı ısınma başladı. ekran kartım 90 dereceyi işlemcim 75 dereceyi gördü.pc min özellikler:amd 5600, hd26000 xt gddr4, 3 gb 667mhz ddr2,80 gb harddisk,m2npv-vm anakart,380 watt pegasus psu.(eski işlemcim amd 3000 di.)

• fanı düzgün takmamış olabilirsin sök tekrar takmayı dene.
    power yetiyomu ondanda yapabilir.
  • fanı kontrol ettim bi sorun yok.
  • powerdan kaynaklanıyo olabilir. bios ayarlarınıda kontrol edip voltaj değerlerine bakdınmı
  • bios tan hangi ayarlara bakmam gerekiyor?
  • 3600 den önce kullanmış oldugun 3000 işlemcinin voltaj değerleriyle açmaya çalışıyor olabilirsin.
    biosdan ayarları default yaparsan voltaj değerleri otomatik ayarlamaya geri dönecekdir
  • bios ayarları default yaptım. default yapmadan önceki ayarlarda bir değişiklik olmadı.biosu update etmem gerekli mi?
  • İşlemciyle fanın arasına termal macun sur işlemci fanının bitane deliği bile tam oturmadığı zamn işlemcin 80 dereceyi gorur basıma geldi e8400 u yakıcaktm :D vidalarını iyice yerine oturt bastır kırmadan ama kesin ondandır bence biosuda default yapmışsn zatn.Ekran kartına bısey dıyemem nedn bu kadr ısınıyo bılmıyrm
  • bios ayarlarını optimum a getirmeyi denedin mi?
  • arkadaşlar bios tan ayar yapmayı hiç bilmiyorum nasıl yapılacağını yazarmısınız!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.