Şimdi Ara

Pc acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun gece uyumadan once pc kapatmayi denedim. Pc ekrani karardi ve bende tusa basili tutarak kapadim pc yi. Simdi ise pc aciliyor ama goruntu yok kara bir ekran var pc den calistigina dair ses te geliyor. Ne yapmam lazim yardimci olun lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender019

Arkadaslar dun gece uyumadan once pc kapatmayi denedim. Pc ekrani karardi ve bende tusa basili tutarak kapadim pc yi. Simdi ise pc aciliyor ama goruntu yok kara bir ekran var pc den calistigina dair ses te geliyor. Ne yapmam lazim yardimci olun lutfen.

Merhaba;

Ekrana hiç görüntü gelmiyorsa ama çalıştığına dair ses duyuyorsan windows acılış sesi gibi, muhtemel ekran kartın. Anakartın üzerinde bir çıkış daha vardır genelde, ona takıp denemelisin.
    Olmadı Ekran kartını sök tak.
  • pc çökmüştür büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcil

quote:

Arkadaslar dun gece uyumadan once pc kapatmayi denedim. Pc ekrani karardi ve bende tusa basili tutarak kapadim pc yi. Simdi ise pc aciliyor ama goruntu yok kara bir ekran var pc den calistigina dair ses te geliyor. Ne yapmam lazim yardimci olun lutfen.

Merhaba;

Ekrana hiç görüntü gelmiyorsa ama çalıştığına dair ses duyuyorsan windows acılış sesi gibi, muhtemel ekran kartın. Anakartın üzerinde bir çıkış daha vardır genelde, ona takıp denemelisin.
    Olmadı Ekran kartını sök tak.

Windows acilis seside yok. Sadece fanindan ses geliyor. Kara ekran var. Hard disk yanmis olabilirmi ?

• basılı tutmadan kaynaklanan bi sorun değil sanırım bu zaten ekran karardığı için basılı tutmuşsunuz. bilgisayar açıldıgı zaman bios ekranı geliyormu üretici yazısını görebiliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falco-N

basılı tutmadan kaynaklanan bi sorun değil sanırım bu zaten ekran karardığı için basılı tutmuşsunuz. bilgisayar açıldıgı zaman bios ekranı geliyormu üretici yazısını görebiliyormusunuz?

Simdi pc yi yeni actim. Windows acilirken gelen logo su ve windows baslatiliyor yazisi var. Pc burda dondu kaldi ilerlemiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Falco-N

basılı tutmadan kaynaklanan bi sorun değil sanırım bu zaten ekran karardığı için basılı tutmuşsunuz. bilgisayar açıldıgı zaman bios ekranı geliyormu üretici yazısını görebiliyormusunuz?

Simdi pc yi yeni actim. Windows acilirken gelen logo su ve windows baslatiliyor yazisi var. Pc burda dondu kaldi ilerlemiyor.

o halde sistem zarar görmüş olabilir. önemli bilginiz yok ise format atıp sistemi yeniden yüklemeniz gerekecek. recovery bölümü varsa cihazda recoveryde yapılabilir. isterseniz bilgisayar açılırken f8 tuşuna basın güvenli modda açmaya çalışın cihazı. eğer açılırsa bilgilerinizi bu şekilde yedekleyebilirsiinz. yedekledikten sonrada format atıp problemi giderirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pc yi guvenli modda acabildim fakat be yapmam gerektigini bilmiyom. Bilen bir arkadas yardimci olabilir mi.

• bilgileri flash diske veya bilgisayardaki D diskine kaydet.

Sonrada C diskine format at bu kadar basit.
  • demin bir arkadaşa daha söyledim

ben acemiyim.başıma geleni anlatayım.
    eski pc ye format (p3 700 atmak) isterken bir iki ay önce ben de bir türlü biosa giremiyordum.pc ekranı simsiyahtı.
    tellerde bağlantılar da bozukluk aradım.meğer sorun bios pili tükenmiş.
    yenisini taktım,çalıştı.

sorun aynı olabilir mi?
  • arkadaşlar sorun ekran kardı driverinı devre dışı bırakınca oluyor. driver yeni güncelleştirmeside yok. şuan pc deyim. izlemem gereken yol nedir. pc özelliği.

http://imageshack.us/photo/my-images/687/img1349yx.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender019 -- 20 Şubat 2013; 16:26:16 >
  • anakartta sorun oluşmuş olabilir
  • bahsettiğin görüntü gelmeme sorunu bildiğim kadarıyla ramden kaynaklanır. ramleri çıkar yerlerini değiştir tek ramle çalıştır. ama senin sorununda windows ekranını görebiliyosun donma yaşanıyor. bu durumda windows cdsini takarak onarım yapmayı deneyebilirsin. "chkdsk /r" diye aratarak konu hakkında bilgi sahibi olabilirsin. formatlık bir durum görünmüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.