Şimdi Ara

PC açılmıyor çok acil yardım arkadaşlar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc genellikle kapandıktan tüm kasa monitor fişi çekiliyordu bilgisayarı açmaya çalıştığımda bir gün pc açılmadı yani sadece çalışıyor hiçbir görüntü gelmiyor monitörü ekran kartından çıkarıp ana karta taktım gene olmadı sorun güç kaynağımıdır yoksa ana kartmı?

• Anakart bozulma ihtimalı daha yüksektir teknik servise götür kasayı onlar bakar bu işlere el değmeden bilinmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneZ77

pc genellikle kapandıktan tüm kasa monitor fişi çekiliyordu bilgisayarı açmaya çalıştığımda bir gün pc açılmadı yani sadece çalışıyor hiçbir görüntü gelmiyor monitörü ekran kartından çıkarıp ana karta taktım gene olmadı sorun güç kaynağımıdır yoksa ana kartmı?

DOSTUM EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYORSA İLK BİLMEN GEREKEN SORUN RAMLERDEDİR RAMLERİ ÇIKART TAK DENE OLMADI TEK TEK TAKIP DENE DAHA BU GÜN BAŞIMA GELDİ K.G..
  • EfsaneZ77 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun öncelikle. Belirtmek istediğim bir nokta var. Çoğu BIOS sürümünde PCI Ekran Kartı anakarta takılı iken, Onboard [Anakarttaki Ekran Kartı] 'dan görüntü alamazsınız. PCI slotundan çıkarmadıysanız, çıkararak deneyin.
  • yardımcı olduğunuz için teşekkürler bu sölediklerinizi bi uygulayayım inş çalır sağolun arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.