Bildirim
PC açılmıyor çok acil yardım arkadaşlar....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anakart bozulma ihtimalı daha yüksektir teknik servise götür kasayı onlar bakar bu işlere el değmeden bilinmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EfsaneZ77
pc genellikle kapandıktan tüm kasa monitor fişi çekiliyordu bilgisayarı açmaya çalıştığımda bir gün pc açılmadı yani sadece çalışıyor hiçbir görüntü gelmiyor monitörü ekran kartından çıkarıp ana karta taktım gene olmadı sorun güç kaynağımıdır yoksa ana kartmı?
DOSTUM EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYORSA İLK BİLMEN GEREKEN SORUN RAMLERDEDİR RAMLERİ ÇIKART TAK DENE OLMADI TEK TEK TAKIP DENE DAHA BU GÜN BAŞIMA GELDİ K.G.. -
Geçmiş olsun öncelikle. Belirtmek istediğim bir nokta var. Çoğu BIOS sürümünde PCI Ekran Kartı anakarta takılı iken, Onboard [Anakarttaki Ekran Kartı] 'dan görüntü alamazsınız. PCI slotundan çıkarmadıysanız, çıkararak deneyin. -
yardımcı olduğunuz için teşekkürler bu sölediklerinizi bi uygulayayım inş çalır sağolun arkadaşlar.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ev telefonundan numara engelleme
- klavye i harfi yazmıyor
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- salt okunur kaldırma
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- windows ekran görüntüsü alma
- bilgisayar hızlandırma
- udf dosyası nasıl açılır
- ekran videosu alma
- secure boot nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X