Şimdi Ara

Pc açılmıyor ve sürekli bipliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Format atarken hatayla karşılaştım biraz araştırdım bios pilini ramı ekran kartını falan çıkarıp takınca geçebilir diye bilgi okudum.Bios pilini ramı ve ekran kartını çıkarıp tekrar taktım bu sefer de pc hiç açılmıyor ve uzun uzun sürekli bipliyor. Biraz araştırdım ram veya ekran kartı oturmamıştır diyolar fakat iyice baktım tam oturmuş.Tekrar tekrar denedim olmuyor biplemeye devam :( .Acaba sorun nerdedir ? Takıp çıkarırken bozdummu acaba bişeyleri ? veya bios pili bitince de ötermi böle ?yardımınızı bekliyorum.

• ram leri çıkartıp geri taktın mı veya sana nasıl bi sinyal veriyor 1 kısa 1 uzun gibi nasıl yani...
  • Tek ram var zaten çıkarıp taktım hatta baya bi çıkarıp taktım yok olmuyor.Ekran kartını bios pilini falan da çıkarıp taktım değişen bişey yok.Sürekli bipliyor uzun uzun.
  • Sorunum kökten çözüldü:D Babam pc yi aldığımız yere götürmüş parça garantisinden anakartı ekran kartını ve ramı değiştirmişler sorun cözülmüş:D Fakat sorunun hangisinden kaynaklandığını bilmiyorum.Fakat anakart değiştiğinde ötme kesilmiş.Ötme ya slotlardan kaynaklanıyormuş veya anakartta bi sorun oluşmuş.Ötme kesilmiş ama bu sefer de ekrana herhangi bişi gelmiyormuş.Bu da ekran kartı uçmuş heralde ondan kaynaklanmış onu da değiştirince hallomuş:D.Son olarak da ramı 1 gb den 2 gb ye çıkartmışlar nedenini bilmiyorum ama ii olmuş:)) bunları yaparken de 45 tl almışlar o da 1 gb ram farkıyla tak çıkar zımbırtısı heralde ama helal olsun değmiş:D ilgilendiğiniz için saolun.
  • hocam bendede senin gibi bir sorun war ama benımkı sureklı durmadan sayı saydırmaksızın bipliyor ve pc kapamadıgım surece bu bipleme devam ediyor bn bunu cozemedım ama ssenin sorununu okudum we bana ekran kartını yakmıssın gibi geliyor ama tabiki bi prof elinin deymesi daha iyi olur banada yardımcı olursanız sevinirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.