Şimdi Ara

PC acilmiyor yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Özür dilerim söylemeyi unuttum. Benim 2 hdd var 2 side çalışmadı. Yani 2 sininde bozulma ihitmali yok. Birini çalıştırmiyorum bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterse 5 tane olsun işletim sistemini yalnızca bir hafızaya yüklediği için o kısımda bozulma olduysa bilgisayar başlayamayabilir. diğer hdd yalnızca boş alan olarak görev görür.
  • Yok birini kullaniyorum sadece. Birinde vin xp birinde vin10 yani lazim oldkca deyişiyordum.

• Donanım olarak bi hdd yi çıkarıp diğerini mi takıyordun ?
  • Böyle söyeyeyim.
    eski pc vardı onun hdd sökdüm hdd yeniydi onda buna taktim vin 10 ile. Eskisini cikartım. 1 hdd girişi yapııyrdum

• peki değiştirdikten sonra ne kadar süre kullandın yoksa değiştirmeden sonra mı arıza oluştu ?
  • Geçen yıl 3 4 ay kullandım. 2 jere deyiştim 3 4 ayda. Sonra işlerim oldu 8 9 ay açılmadı pc(evde kaldı)

• Windows 10 olan Hdd de çok önemli bilgilerin yoksa eğer garanti olması için ona tekrar işletim sistemi yükleyebilirsin ayrıca bu değişim sırasında hdd nin soketinde bi problem olmuşta olabilir format ile düzelmez ise sorun tamamen donanımsaldır..
  • 2 sindede önemli bilgiler yok. Vin10 olan nootbok hddsydı. Bu probleç ola bilirmi? Format atayım iyisi ben.

• Problem olmaz dediğim gibi internet üzerinde çok güzel anlatan videolar ve yazılar var onları takip ederek atabilirsin format.. Kolay gelsin :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.