Şimdi Ara

PC acilmiyor yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar benim pc uzun sure kullanmadim ( 8 9 ay) sonra acdigimda bilgisayar acildi windows 10 du bu arada windows 10 yukleme bolumunde kaldi. 5 dakika sonra kapatip acdim blgisayar acilmadi icini sokup tekrar taktim her seyini. acilmiyor 1 kere bip yapiyor(amma eskiden 2 pib yapardi) kasa onundeki yesil ve kirmizi isik yanik kaliyor( eskiden kirmizi sonup yaniyordu) ne yapa bilirim? bios pilinide deyisdim

• up yardim ecek yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali00701

up yardim ecek yokmu
    kasa önündeki kırmızı ışık sürekli yanıyorsa hdd sorunu gibi duruyor çünkü o ışık hdd ışığıdır ve hdd de sıkıntı varsa sürekli yanar.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    2 tane hdd var 2side calisir durumda ama (calistirirken calsidigini sesini duyurorsun) 2 side bozulmus olamaz amma. evet kirmizi yanili kaliyor
    hdd bozuk olursa pc acilmali bir yere kadar . amma ekranda calisir durumda amma ekran karanlik kaliyor
  • quote:

hdd bozuk olursa pc acilmali bir yere kadar . amma ekranda calisir durumda amma ekran karanlik kaliyor

bios ekranını sorunsuz geçiyormu oradamı kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

quote:

bios ekranını sorunsuz geçiyormu oradamı kalıyor

Alıntıları Göster
    hic ekran acilmiyor siyah ekran kaliyor
    ekran siyah kaliyor
  • quote:

ekran siyah kaliyor
    monitörde sorun olabilirmi ? ya da kablolarda filan baktınızmı onlara
  • BeratNalbantoglu kullanıcısına yanıt
    evet onlarda sorun yok
  • ali00701 A kullanıcısına yanıt
    Belki ramde sorun vardır ya da ekran kartında bilemedim şimdi istersen bi ramleri değiştir yerlerini filan değiştirerek açmaya çalış.
    3 tane 2 gb 2 tane 1 gb 1 tane 512mb ramler var her birini teker teker denedim 4 slot var hepsinde hemde
  • quote:

3 tane 2 gb 2 tane 1 gb 1 tane 512mb ramler var her birini teker teker denedim 4 slot var hepsinde hemde
    bilemedim şimdi belki slotlarda sorun vardır ya da çakışıyordur ya da tamamen farklı bir sorun olabilir.
    ne yapa bilirim simdi? yasadigimiz yerdede adam akilli usta yok. birde kasanin cok cok az ama elektrik veriyor yani hiss ediyorsun . normalmi?
  • quote:

ne yapa bilirim simdi? yasadigimiz yerdede adam akilli usta yok. birde kasanin cok cok az ama elektrik veriyor yani hiss ediyorsun . normalmi?
    bilgisayarı başka bir odaya kur belki elektirik akımından kaynaklıdır birde öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeratNalbantoglu

bilgisayarı başka bir odaya kur belki elektirik akımından kaynaklıdır birde öyle dene.

Alıntıları Göster
    ama şimdi tekrar okudumda sorununu büyük ihtimalle hdd dir :))
    2 hdd da bozula bilirmi ? hemde 8 9 ay kullanilmamis pcde? 2de takili deyildi ama o birini aktif kullanmiyrdum
  • quote:

2 hdd da bozula bilirmi ? hemde 8 9 ay kullanilmamis pcde? 2de takili deyildi ama o birini aktif kullanmiyrdum
    Usta bence HDD sorun win 10 yüklemede kaldı demişsin yanlış anlamadıysam Hdd de işletim sistemini yüklemek için ayırdığın alanda bi bozulma olmuş olabilir bu da işletim sisteminin hatalı başlamasına ya da hiç başlamamasına sebep olmuş olabilir hdd leri formatlayıp işletim sistemini tekrar yüklemeyi dene
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim. Hdd nasıl formatlarım? En kolay yolunu soylerimisiniz? Yada linkle bulursanız cok sevinirim. Birde benim aklıma bişey takıldı. Hdd olmadanda pc acılıyor diye biliyorum ( hatalar ekranı geliyor hdd yokdiye )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Hdd nasıl formatlarım? En kolay yolunu soylerimisiniz? Yada linkle bulursanız cok sevinirim. Birde benim aklıma bişey takıldı. Hdd olmadanda pc acılıyor diye biliyorum ( hatalar ekranı geliyor hdd yokdiye )
    Bilgisayar yeniyse yanında işletim sisteminin cd si de olmalı onunla işletim sistemini yükleyebilirsin yine bu aşamada hdd ni de formatlayabilirsin. Google üzerinden windows 10 format aşamaları dersen ayrıntılı güzel videolar bulabilirsin telefon üzerinden videoyu takip ederken formatını da atabilirsin. Hdd olmadan açılabilir dediğin gibi yönlendirme sayfasında kalıp hata verir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.