Şimdi Ara

PC ALacağım, Stabil AMD/Intel önerisi rica ediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir kasa alacağım. Yıllardır AMD kullanıyorum, hem fiyat hem performans olarak cok memnunum. Sadece bazı anakartlarda kapasitor patlaması yaşadım o kadar.

Şimdi yeni PC alıcam, hangii iyidir bilmiyorum.

AMD işlemci (hangisi makuldır (100$ civarı?) ya da er öneriye acğım
    Anakart: Stabilite cok onemli mesela hangi marka gigabyte? Asus? hngi mode?
    1GB*2 Ram, kinsgton?
    AOPEN 350W kasa?
    300GB SATA Segatae disk?
    DVD Writer LG?
    Ekran kartı? Amator 3dMax, biraz oyun, adobe premier vs icin?

Intel onerilerine de acıgım, yardım rica ediyorum.

• AMD 4200+
    Gigabyte 84$ lık bir nfore anakart buldum nasıldır? ucuz olmnası kotkuttu ama?
    8800GT Palit ekran kartı
    250GB seagate sata2 ncq
    2GB Kngton 800Mhz ram

ne dersiniz?
  • 8800 gt ile kullanacaksan işlemciyi biraz daha yükselt..
  • 8800GT Palit ekran kartı dersen işler çok değişir işlemcini yükseltmen gerektiği gibi kasa da yanlış seçim olur en az 460w lık bi kasa alman gerekir yada kasanın powerini değilde ayrıca bir 500w lık power almak zorunda kalırsın
    anakartı ise işemciyi intel alacak olursan, gigabyte P35DS3L öneririm gerisi teferruat zaten
  • Ekran kartını 8600GT ye dususrursem, sizce bu sistem nasıl. Ozellikle AMD icin stabil, kaliteli bir anakart ariyorum. Oneri yapacak yok mu? su an AM2 kullanan ve anakartından memnun olan biri gormuyo mu mesaımı :D

Tesekkurler
  • benim imzadaki anakart işlemci ile bayağı stabil (msi k9agm3 fıh). tabii kingston ramde var üçlüde. ne reset, ne mavi, nede donma sorunu. hiç biri olmadı. tek sorunu biostan oc özürlü olması.
    e.kartını 8600gt alsan o da olur.
  • hocam anakonuya baksan daha iyi olur sen 8800gtyi amd 4200le buluşturursan heba edersin cihazı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.