Şimdi Ara

PC ALCAM ÇOK KARARSIZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iyi günler bi masaüstü pc almak istiyorum genelde oyun oynamak için ama kararsız kaldım işlemci amd mı yoksa ıntel mı bıde ekran kartı atı mı yoksa nvidiamı dıye kafam cok karıstı toplama yapmak ıstemıyorum alcam sıstem en az olarak 8 gb ddr3 ram 2 gb 128 bit ekran kartı paylaşımsız 1tb sata ve 3.2 ghz li bi islemcili bı masaüstü pc bır kac tane begendım ama kararsız kaldım sızınde onerılerınız beklıyorum.
    1.http://www.vatanbilgisayar.com/hp-k2e10ea-amd-fx-770k-35-ghz-8-gb-1-tb-4-gb-amd-r7-240-win81.html#ozellikler
    2.http://www.hizlial.com/quadro-solid-sga03tr-89817-intel-core-i7-870-29ghz-8gb-1tb-4gb-r7-240-windows-8-pro-masaustu-bilgisayar/10397912
    3.http://www.vatanbilgisayar.com/exper-action-dex163-intel-core-i5-4570-32-ghz-8-gb-1-tb-2gb-amd-hd8350-win-81.html#ozellikler
    4.http://www.hizlial.com/lenovo-h535-57-329038-a8-5500-32ghz-8gb-1tb-2gb-r7-240-freedos-masaustu-bilgisayar/10602029 bunlar arasında kararsız kaldım onerilerinizi bekliyorum bütcemde 1800 tl max.

• düşünülebilir. ilk sistem 1828tl , ikinci sistem 1856tl
     PC ALCAM ÇOK KARARSIZIM PC ALCAM ÇOK KARARSIZIM

• quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

düşünülebilir. ilk sistem 1828tl , ikinci sistem 1856tl
     PC ALCAM ÇOK KARARSIZIM PC ALCAM ÇOK KARARSIZIM
    mantıklı ama ben toplama yapmak pek istemıyorum bide ekran kartı hakkında kararsızım atı mı yoksa nvidamı dıye
    bide performansı yuksek bı amd ıslemcı dusünüyorum ınteller bıraz fazla pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: çelik.58

mantıklı ama ben toplama yapmak pek istemıyorum bide ekran kartı hakkında kararsızım atı mı yoksa nvidamı dıye

Toplama yapmak istemiyorsan intel-amd-nvidia seçimini nasıl yapacaksın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Toplama yapmak istemiyorsan intel-amd-nvidia seçimini nasıl yapacaksın ki?

Alıntıları Göster
    Hazır alırsan kazıklanacağını emin olabilirsin. Yukardaki önerilen sistemi al.

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    mesela inteli seçtiysem intel olan bı kasa bakcam mesela mesela ben intel işlemcı ve atı ekran kartı düsünüyorum
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    aynen sana katılıyorum kazık konusunda ama toplamayı kım yapcak bilgisayarcı hem fazla kar koyuyo hemde guvenılcek bı bilgisayarcı tanımıyorum ama kendım toplaya bılırmıyım bılmıyorum donanımların cakısıp parcaların elımde kalmasında korkuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aynen sana katılıyorum kazık konusunda ama toplamayı kım yapcak bilgisayarcı hem fazla kar koyuyo hemde guvenılcek bı bilgisayarcı tanımıyorum ama kendım toplaya bılırmıyım bılmıyorum donanımların cakısıp parcaların elımde kalmasında korkuyorum
    İnventusdan alırsan onlar topluyor bilgisayarı veya vatan mazağasından elden alıp toplattırabilirsin. Yani mahalle bilgisayarcısıyla işin yok.
    toplama işini düşüncem ama son olarak işlemci ve ekran kartı konusunda cok kararsızım sızce ne almalıyım benım dusuncem ıntel i5 3.20 ghz gibi bi işlemci ve atı 2 gb 128 bıt bı ekran kartı sızın onerınız ne
  • quote:

toplama işini düşüncem ama son olarak işlemci ve ekran kartı konusunda cok kararsızım sızce ne almalıyım benım dusuncem ıntel i5 3.20 ghz gibi bi işlemci ve atı 2 gb 128 bıt bı ekran kartı sızın onerınız ne
    amd'deki 128 bit ekran kartları bir işe yaramaz. 1800 liralık sisteme i5 alman zor. Eğer 2000 lira yaparsan i5 4460 ve r9 280 alabilirsin
    @Turuncu Sakal söle bisey yaptım ama 2000 tlyı bıle gectı :D
     PC ALCAM ÇOK KARARSIZIM
  • quote:

@Turuncu Sakal söle bisey yaptım ama 2000 tlyı bıle gectı :D
     PC ALCAM ÇOK KARARSIZIM
    Doğrudur geçer:D Yalnız işlemci soğutucusunu çıkart onu almana gerek yok. İşlemciyle birlikte geliyor zaten. Bir de vatandan topla orda daha ucuz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 3 Mart 2015; 22:28:12 >

bide bole bak :D

PC ALCAM ÇOK KARARSIZIM

• o 1700luk kasa 1000tlye toplanıyor. toplama alın hazır pişmanlıktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o sistemi topladıysanız hatanız var onun içinde r7 240 var siz 260x koymuşsunuz. Bu sistem nasıl diye soruyorsanız daha iyisi toplanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çelik.58 Ç kullanıcısına yanıt
    Bakin arkadasin onerdigi 2. Mesajdaki sistemler 10 numara,

2gb 128 bit, bu sayilar bir sey ufade etmiyor artik, onemli olan GPU cekirdegi ve transistor sayisi...

O sistemlerden her hangi birini ciktisini alin veya kagida yazin, Vatan Bilgisayara gidin onlar montajini yapip test ediyorlar inventustan da toplanabilir. Onlarin test vs. Islemleri cok daha guzel yaptigi soyleniyor :)

Sakin kendiniz bir seyler yapmaya vs. Kalkmayin, arkadaslar cok guzel onermis r7 240 vs. Koymussunuz ekran karti olatak, bu sistemlere guvenin emin olun hemen hemen her oyunu medium high ultra iyununa gore çalışıyorsunuz çalışıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Hazır alırsan kazıklanacağını emin olabilirsin. Yukardaki önerilen sistemi al.

aynen öyle.
    sakın hazır alma, topla gitsin.
    sen yapamıyorsan ve bir bilgisayarcıya.
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    senin onerdigin bi işlemcı ve ekran kartı varmı oyunlarda yüksek perfomans vercek bısey ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.