Şimdi Ara

pc alma için ikna yolları acill !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pcm 7yaşında bir işe yaramıyor karne gününe kadar babamı ikna etmek zorundayım.Babam pc alabilecek parası var ama cimrilik yapıyor tavsiyelerinizi beklerim babamı nasıl ikna edip pc alabilirim acill şimdiden cevaplar için teşekkürler

• ders için istiyorum de veya tüm arkadaşlarımın bilgisayarları var benle dalga geçiyorlar de ama babanın sakin olduğu bir zamanda söyle bunu
  • İyi bir karne götür ve arkadaşlarının iyi pclere sahip olduğunu söyle.Onu yeni bir pc almanın derslerini etkilemeyeceğine ikna et.
  • karne ortalamam 97,60-70 civarında ama babamın hiç ikna olucak gibi bir hali yok hep geçiştiriyor her yolu denedim olmuyor yav
  • "oğlunun internetkafelerde zaman geçirip akşam 9 civari eve gelmesini mi istersin ? yoksa hep evde olmasını mı istersin ?" diye sor...hatta bunu annen sorsun...
  • silentkilla S kullanıcısına yanıt
    şimdiden kitap okumaya başla. yaz bitene kadar 12 tane okurum ve kuran öğrenirim de, kendine iyilik aptıgın için babanda sana yapar. ama szünü tut
  • ya_meraktan Y kullanıcısına yanıt
    walla kafamı kırar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlarınız için çok teşekkür ederim.ancak benim babam eski kafa ikna olması imkansız, keçi inadı var.bütün yolları denedim hiçbir fayda etmedi.netten ikna tekniği vb araştırdım onlarda olmadı.annemin doğurduğu o şeytan kız da iyice gazladı babamı.abla demek ona layık değil şeytanın teki.ort 97lerde karneyi çok beğendi ama,cebinden para çıkar diye ödü kopuyor.o şeytAn yüzünden babamla kavgalı olduk.bi 20 sene sonra 35yaşlarında alırım artık bi pc.ona zaten eneski atom bile pahalı.saçlarım dökülüyor çok kafama takıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.