Şimdi Ara

Pc arada çok nadir oyun oynarken pc reset atıyor?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yasinknc

Servis insaallah yapar. Genelde bi bahane bulup ücret çıkarıyorlar. Ankarada olsanız bende yardımcı olurdum. Bende bilgisayarcıyım. Servis muhtemelen birseyi yok diyecek yada size ücret çıkaracak. Insaallah yapılır. En baştada dediğim gibi forumda çözümlenecek birsey değil. Ucu açık bi sorun. Görmeden tarifle çözüm bulmamız gerçekten zor. Neyse geçmiş olsun diyelim
    Hocam şimdi kasayı yolladım birşey yok dicek geri gelcek.sonra analartı yollicam geri gelcek aylarca buna mı uğraşcam ben yada hepsini yolliyayım gitsin mi gece gece kafayı yiyecem.Bu toplama pcninde bu sıkıntısı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini yolla tabiki. Sorunun nerde olduğunu bilmediğimiz için. Komple gönderirsen kafan rahat olur

• Şimdi hocam şöyle bir durum daha var bizim evin topraklaması iyidir.1 saati geçkindir reset sorunu olmadı.Şöyleki guatın içinden direk 3 lü fiş takımı kablo yaptırmıştım .Led tv kullanıyordum yanında 3 lü bir uzatma daha çektim aynı fiş üzerinden pc ye geliyordu.Şimdi ise tv iptal ettim.sadece 3 lü uzatmayı prizden direk bilgisayara verdim reset atmadı şimdiye dek.Havada sakinleşti bilmiyorum voltaj mı düşüyor aklıma geldi 1 saat de oyun oynadım test için reset atmadı henüz ???Büyük bir donanımsal arıza olsa bu sürede yeniden tekrarlamaz mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 4 Ocak 2019; 4:3:33 >
  • Elektrikteki dalgalanma her daim var. Prizden sabah belki 230v alabilirsin ama akşam gic bir zaman alamazsın. Ondan dolayi res atmaz. Ama anlık kesinti olabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.