Şimdi Ara

PC BAN YİYEN ARKADAŞLARA MÜJDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere Ps4 ve xbox kullanıcıları hile yaptığında hesabı tamamen banlanmadan ceza olarak sıfırdan başlamak zorunda kalıyordu. PC kullanicilari ise adeta kötü çocuk gibi hesabini tamamen kapanıyordu. Steam de yaz ban rekoru kırılması üzerine EA işi yumusatarak bir kaç uyarı devaminda ise hesabi sifirdan baslatma kararı aldı. Bu karar fifa 18 den itibaren hayata gececek ve Ps4 Xbox ve Pc platformları aynı muameleyi görecekler. Sıfırdan başlamak ban yemekten iyidir. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl daha iyidir ? Şerefsiz 13 yaşındaki hileciler sıfırlanıp dönüp duracak sürekli.
  • fifa 17de 2 hesabım banlandı 2si de fut draftta zaten hileciden başka bir şey gelmiyor bari zaman kaybederken ben de kazanayım diye kullandığım hilelerden ötürü

ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi iyi haber falan değil hileci kamiller 7/24 hile yapıp coins transferini en kısa sürede yaptıktan sonra 0dan başlayarak hiçbir şey kaybetmeyecekler , biz yine fut draftta maça falan giremeyeceğiz
  • Haber verdiğiniz iyi oldu. PC'de zaten oynanmaz haldeydi, bu durumda ne olur tahmin edemiyorum. PC kullanıcısı olarak söylüyorum ki PC için FIFA almayın aldırtmayın!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.