Şimdi Ara

pc bir anda kastı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc 2 gündür birden kasmaya başladı.Hava çok sıcak pc de baya ısındı dün bir anda laptop çalışıyorken gelen sesler gitti. bi kafayı yedi sonra geri kendine geldi.acaba aşırı ısındığından mı oldu yoksa donanımsalmı?

• Turannn333 T kullanıcısına yanıt
    Isıdan olup olmadığını program indirerek öğrenebilirsin.Speedfan basit ama işine yarayacak bir uygulama.Masaüstü ve bir kaç sekmesi açık tarayıcı kullanıp sıcaklık değerlerine bakabilirsin.Sıcaklık fazlaysa bakım zamanı gelmiştir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hmm 1 1,5senedir temizletmedim ondanmıdır acaba? uygulamayıda bir deneyeceğim teşekkürler.

• cpu 62 C şuan

• Turannn333 T kullanıcısına yanıt
    Boşta mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

opera gx de 5 sekme açık.

• Biraz sıcak laptopun modeli nedir

• lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

lenovo ideapad 3

• şuanda biraz kasıyor açtığım videolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turannn333 -- 12 Haziran 2024; 22:46:23 >
  • laptopu düz zeminde kullanın gerekirse altını arkaya doğru destek koyup yükseltin dizinizin üzerinde kullanmayın.Fanı ve ızgarası toz toplamış olabilir bakmadan bilinemez.İnce bir laptop ilettiğin sıcaklık değeri çok olmasa da oda sıcaklığı yüksek ise etki etmiş olabilir.

• evet odam aşırı sıcak ve dizimde kullanıyordum 1 saat önce masanın üstüne koydum ve baya fark etti kasması baya azaldı şuan da video açarken biraz kasıyor temizleteceğim laptobu bayadır temizletmiyordum zaten üstüde biraz tozlu bakım yaptıracağım sağolun çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.