Şimdi Ara

Pc Boot olmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pc'mde windows ve pardus 2007 aynı harddisk üzerinde kullanıyordum. windows tarafından bilgisayarım>>yönet>>Disk yönetiminden pardusun olduğu kısmı NTFS olarak biçimlendirdim ve yeni alanı C: nin içine attı. Bilgisayararı resetledikten sonra

GRUB Loading satge 1.5.
    GRUB loading, palse wait...
    Error 17

diye bir uyarı veriyor ve pc açılmıyo. Bilgisayarımı nasıl açabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
    Sadece C:deki verilerimi D: sürücüsüne aktarabilsem bile yeter. Verileri aldıktan sonra gerekirse formatlayabilirim.

• pardus 2007 nin cd üzerinde çalışanı var indir iso file olarak direk cd ye yaz bilgisayarı cd den boot et hdd lere karışmadan çalışsın kopyala istediğini istediğin yere istediğin yere format at:) www.depo.shows.it ten bulabilirsin cd den çalışan pardusu :)
  • Teşeküürler hocam.
    hocam pardus 2007 bende var ama Cd üzerinden mi çalışıyor bilmiyorum . belkide bende ki pardus harddiske yüklenmeden çalışmıyor.Birkaç tane seçenek geliyor. hangisini seçmem gerekir.
    Veya bende pardusun ilk çıkan sürümü var 2005 de cıkmıştı galiba onunla görebilirmiyim acaba.
  • PARDUS un bulurduğu alan ı biçimlendirirken sisitem bir sorunlea karşılaşmış

PARDUS çalışan cd yi takdığında, açılışta bibitem direk BOOT edecek. Açılan sayfadaki seçeneklerde PARDUS2007 ye tıkla- devam- Çalışan Cd- bekle- masaüstü hazırlanacak- tamamdır.Pardus çalışaan CD yi kullunasilirsin
  • hocam pardus 2007 nin cd den çalışan ayrı hdd ye kurulan ayrı iso ları var verdiğim siteye gir orda bulacaksın pardus diye ara sen zaten 2 iso çıkar farkını da altında yazıyor zaten
  • tamam gördüm hocam teşekkürler. bi bakayım.
  • boot'u düzeltme imkanımız yok mu?
    açılış disketi falan kullansak.
  • kardeşim valla flasdikinde varsa olur xp hala kurulu ise pardusu çalıştır flash diskindende easyBCD programı var onunla boot agenti windows yap ( programın linux tabanlısı varmı bilmiyorum ) bi araştırayım sen indire dur
  • hocam benim pardus kısmında işim yok.Windowsu açmak istiyorum veya verileri kurtarmak. Flash diskim var. easyBCD i İndiriyorum
  • hocam dos tabanlı olarak çalışmıyor sen linux kurmuşsun ve boot loader linux uzerinden çalışıyor onu silip boot loderi xp ye çevirmemiz gerekiyor sen işletim sistemi olmadan boot loderi nasıl xp ye çevirmeyi düşünüyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumcu22

hocam dos tabanlı olarak çalışmıyor sen linux kurmuşsun ve boot loader linux uzerinden çalışıyor onu silip boot loderi xp ye çevirmemiz gerekiyor sen işletim sistemi olmadan boot loderi nasıl xp ye çevirmeyi düşünüyorsun?

hocam durum aynen böle . yardımlarınızı bekliyorum.
  • işte anltattım ya zaten hocam linux u cd den EasyBCD yi de flsahtan çalıştırıp linux bootloderi silip xp bootloderi koyacaz xp açılacak işiniş halledeceksin
  • tamam hocam ben denemeye gidiyorum.Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.