Şimdi Ara

Pc Building Simulator Türkçe Yama Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunu çevirmek istiyorum, ingilizcem makul seviyede var çevirmeye yeteceğine inanıyorum. Dosyaların nasıl açılacağını geri yükleneceğini bilen biri anlatırsa çok sevinirim. Ya da hali hazırda belli bir kaynak varsa ingilizce türkçe farketmez bunun linkini atarsa çok iyi olur.

Malum bir grup tarafından çevrileceği açıklanmış fakat 2-3 ay geçmesine rağmen halen daha %93de duruyor. Ne bir açıklama yapmış ne de bilgilendirme. Hatta en kısa sürede oyun içi görseller eklenecektir demiş ama 2-3 ay geçmesine rağmen eklenmemiş. Bu grubun yamayı çıkaracağından pek umudum olmadığı için kendim yapmak istiyorum. Ayrıca oyunda o kadar çok satırda yoktur diye tahmin ediyorum çünkü hep birbirinin tekrarı cümleler, sadece parça isimleri farklı. Tahminimce 1-2 haftada bitiririm diye düşünüyorum yine de dosyaları açıp iyice emin olmak istiyorum. Yardımlarını bekliyorum, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabqu22 -- 7 Şubat 2020; 17:18:0 >

• Merhaba Ben Yardımcı olabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 154.000 satırlık oyunu çevir de görelim. Bizim için de iyi olur sürekli güncellenip değişen satırlardan kurtulmuş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S-Rey Studios

Merhaba Ben Yardımcı olabilirim
    Valla kardeşim harika olur bütün dlcler aldım hazırda bekliyorum yeni profil açıp oynicam sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Dostum bu işler sandığınız kadar kolay olmuyor gerçekten. Oyuna baktığım kadarıyla da sürekli uzun mailler alıyorsun müşterilerden, bu oyun düşündüğün kadar kısa olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogukanUslu -- 8 Şubat 2020; 0:21:38 >
  • Oyunu uzunca bir süre oynadım ve evet uzun mailler alıyorsun. Ama hemen hemen hepsi birbirinin aynı sadece parça isimleri farklı. Ör; Merhaba bilgisayarım bozuldu sorunun ne olduğunu bilmiyorum, galiba cpu'm bozuldu eğer sorun ondaysa bana X marka cpu takarmısın, tarzında. Ana cümleyi kopyalayıp sadece parçaları değiştirirsen 100k satırı 10 20k ya düşürebilirim. Bu tamamen benim fikrim öncelikle incelemem lazım. @Scarface@35 Dosyaları hangi program ile açıp tekrar kapatabilirim. yardımcı olursan sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.