Şimdi Ara

Pc calisiyor ekrana goruntu gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı temizlemek için tum kablolari sokmustum ve kasayi actim hicbirseyi ellemeden tozlari temizledim ve geri yerlestirdim sonra bilgisayari calistirdim ama pc calisiyor ekranda isik yaniyor sinyal yok yaziyor ekrana goruntu gelmiyor lutfen yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _D_U_M_A_N_

Bilgisayarımı temizlemek için tum kablolari sokmustum ve kasayi actim hicbirseyi ellemeden tozlari temizledim ve geri yerlestirdim sonra bilgisayari calistirdim ama pc calisiyor ekranda isik yaniyor sinyal yok yaziyor ekrana goruntu gelmiyor lutfen yardim edin

Kablolardan birini yanlış takmış olabilirsin, iyice kontrol et.
  • İyice inceledim actigimda hicbiseyle.oynamamistim bios pilini cikarttim taktim yine olmadi acaba ekran kartinimi yenilemem lazim

• bende kart denerken anakart bozuldu şoklamayla açıyorum bir dene istersen, şoklama ney dersen fişten gelen power kablosunu pc çalışır haldeyken çıkarıp 1sn içinde tak ve hemen düğmeye bas. ben böyle açıyorum yani .
  • Simdide pili cikartip taktiydim ekrana biosla ilgili bisey geldi Phoenix awardbios vs. biseyler yaziyor

• valla benim bir bilgim yok ama bilen biri çıkar herhalde koca forumda.
  • Çözümünü buldum İçindeki bios pilini çıkarıp taktım ve bilgisayarı açtım ekrana bios ile ilgili yazılar geldi delete tuşuna bastım sonra delete system diye ve continue diye bir seçenek geldi delete dedim pc açıldı :)
  • bios piliyle alakalı olması ilgnç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.