Merhaba dün akşam bilgisayarımı kapat tuşuna basarak kapattım bugün başlat tuşuna bastığımda açıldığı gibi direkt kapanmaya başladı ve bu devam etti bi 10 kere tekrar başlatma tuşuna bastım bu sefer açıldı ve her şey normal şekilde çalışıyor gözüküyordu fakat monitöre görüntü gitmiyor, klave ve fare çalışmıyordu ama ilginç bir şekilde telefonumu usb ile bağladığımda şarj oluyor. Tüm kabloları kontrol ettim sıkıntı yok bios pilini çıkarıp taktım bi çözüm olmadı en ekstrem olay ryzen master programının sorun çıkarması olabilir. Birisi işlemcisine toz kaçtığından temizleyip çözmüş ben işlemcimi 2 kez çıkarıp taktım ve bir süre uğraştıktan sonra pc artık her başlat tuşuna bastığımda açılıyor fakat görüntü ve usb çıkışları çalışmıyor sorun nedir yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
Umarım sorunu gören birileri olur acilen sorunu anlamam lazım yoksa yarın sorunu bile anlamadan anakartı servise yollamak zorunda kalacağım.
virüs bulaşmış olabilir bilgisayarın verilerini yedekle format at sorun hala devam ederse bir servisten yardım al.
Dediğim gibi görüntü ve usb çıkışları çalışmıyor yani sistemi kullanamıyorum.
Ryzen 2400g kullanıyorum işlemcide sıkıntı olma ihtimali var gibi görüntü gelmiyor ve usb girişleri klavye ve fareyi algılamıyor sorunu anlasam ona göre bi harekette bulunacağım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme