Türknet abonelik süreci
Türktelekomdan türknet'e geçmek istedim haram olacak bu isteğim, 10 temmuz'da başlattığım abonelik başvurusu 5.günde zar zor belge teslimi yapıldı 6. günde şimdi de kuryenin eksik veya yanlış belge yüklediği ortaya çıktı bu sefer de onu bekliyorum 10 temmuz günü abonelik başlatmak için müşteri hizmetlerine, taahhüt tarihim 19'unda bitmekte bu süreye kadar geçiş yapılacak mı ona göre başvuracağım dedim kesinlikle 4-5 güne kadar yapılacağı belirtildi ben 5.günde belgelerimi imzalayabiliyorum bir de bu sorun ortaya çıktı türknetin abonelik süreci bile bu kadar çetrefilliyken aslında türknete geçmek bir hata mı oldu firmanın kendisine sormak istiyorum bu soruyu, bir de sözde buraya başka bir sorunum olan türknet gigafiber sayfasında sokağımın ismi geçmesine rağmen ve bina içinde fiber kutu olmasına rağmen dairelere internet bakırla çekiliyor bunun hakkında destek isteyecektim ama dur daha abone olamadık, firmanın ilgilenme seviyesine göre bu durumu güncelleyeceğim
Selamlar kombimiz bu günlerde pert olmayı becerdi servis 1750tl gibi bir ücret verdi ve bize yeni bir kombi almamızı önerdi, evimiz 130m2 biz de acil bir şekilde yeni bir kombi aramaktayız fakat maddi olarak sıkıntıdayız bu yüzden en fazla 3-4k civarı yeterli özelliklere sahip fakat bir yandan olabilecek en uygun ücreti olan bir kombi aramaktayız bu durumda bana tavsiyede bulunup yardımcı olursanız çok minnettar olurum, zamanınız için teşekkür ediyorum
|
Pc çalışıyor görüntü ve usb çıkışları çalışmıyor
|
(Yeni sistem) Ryzen 2400g düşük performans.
|
Bios Update
|
Ryzen 2400g için anakart tavsiyesi ACİL
|
i3 8100 için acil anakart tavsiyesi
|
İşlemci frekans sorunu (Laptop)
Kulaklık seçimi için yardım-acil
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 5.661 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware