Şimdi Ara

i3 8100 için acil anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yarın i3 8100 işlemcisi için MSI H310M PRO -VD bu anakartı almayı düşünüyorum sizce uygun mudur yoksa farklı bir anakart mı tercih etmeliyim acil yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignore -- 19 Temmuz 2018; 2:19:39 >

• 8100 için fazla bir anakart masrafına girmeye gerek yok. Yeterli gelecektir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumun için teşekkürler, google da anakartı bi araştırayım dedim de neredeyse adı geçmiyor nedeni nedir acaba tercih edilen bir anakart değil sanırım.
  • ben kullanıyorum msi h310m pro-m2. diğer msi h310mlerden tek farkı m2 sata özelliği olması. bu anakart size fazlasıyla yeterli gelecektir.
  • Yukarıdaki tavsiye işinize rahatlıkla görecektir.MSI B360M de tavsiye ederim
  • msı ın böyle ucuz modellerinde akım koruma yok herhangi bir elektriksel problemde anakart masrafı kaçınılmaz olucakdır asus harici bakma

www.hepsiburada.com
    Asus Prime H310M-A 2666MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asus-prime-h310m-a-2666mhz-ddr4-soket-1151-matx-anakart-p-HBV00000BEEVJ

• Düşündüğün anakartla B360 arasında sadece 83 tl fiyat farkı var hocam. Bütçen yetiyorsa kesinlikle B360 tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.