Şimdi Ara

Pc Çok Fazla Ram Tüketiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım Oldukça Fazla Derecede Ram Tüketiyor Sadece Google Chorme Açık Görev Yöneticisinden Baktığımda 1,80 GB Den Aşşağı İnmiyor.

İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64Bit.

Sistem Özellikleri:
    4GB DDR2 Ram.
    500GB HDD.
    1GB Nvidia Ekran Kartı.

Yardımlarınızı Bekliyorum...

• görev yöneticisi ekranını gösterin bakalım
  • 1.80 Ram gayet normal
  • Win7x64 e gore yuksek bir tuketim degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarıaslan -- 16 Temmuz 2013; 2:13:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede cok anormal değil win7 64 bit hemde ultimate birde başlangıç programları biraz fazla ise normal yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guattt

Öncelikle Merhabalar.

Bilgisayarım Oldukça Fazla Derecede Ram Tüketiyor Sadece Google Chorme Açık Görev Yöneticisinden Baktığımda 1,80 GB Den Aşşağı İnmiyor.

İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64Bit.

Sistem Özellikleri:
    4GB DDR2 Ram.
    500GB HDD.
    1GB Nvidia Ekran Kartı.

Yardımlarınızı Bekliyorum...

1.8 normal eğer linu kullansaydın bu dahada artardı .Ram Kullanımı çok gibi gelebilir ama windows şu mantıkla fazla kullanır

fazladan bellek kullanımda gibi gözükür aslında o hazırda beklediğindedir nerede ihtiyacın varsa daha hızlı stabil şekilde gerektiği yere gider eğer 1gb dolaylarında olsaydı veya daha az ozaman performansda kayıp olacakdır dediğim gibi çok normal bir değer

• ram kullanımın pc açıldıktan sonra hiç bir program açmadan bak bakalım kaç yani şöyle söyliyim pc acıldıktan sonra 1 dk bekle ve görev yöneticisine bak kullanım kaç
  • Teşekkürler Arkadaşlar Beni Bilgilendirdiğin İçin Başlangıçta 4 Program Çalışıyor.

Adobe,Kaspersky,Google İnc,Microssoft Corpation

Birde Ara Sıra CPU %80 Lere Çıkıyor Sonra Dusuyor %8 lere.
  • quote:

Teşekkürler Arkadaşlar Beni Bilgilendirdiğin İçin Başlangıçta 4 Program Çalışıyor.

Adobe,Kaspersky,Google İnc,Microssoft Corpation

Birde Ara Sıra CPU %80 Lere Çıkıyor Sonra Dusuyor %8 lere.

Sürekli olmadıkça bu olaylara takılma :))
  • Önce termal macunun bitmiş mi bi bak. Daha sonra ARGUS MONİTOR gibi bir program indirerek
    pc fanını hızlandırabilirsin.

• Pc açıldığında 940 mb ram %5 cpu kullanıyor chorme açlınca ram 1.16 ya çıkyıor.
  • benim ramım 2gb iken ben win7x64bit de ramım &50 den cpumda&50 aşağı düşmüyordu ama senin ramın yüksek sana tekrar win 7 x64 format atmanı öneririm x86 kurma ramını kullanamaz sın
  • quote:

Pc açıldığında 940 mb ram %5 cpu kullanıyor chorme açlınca ram 1.16 ya çıkyıor.

normal ozmn remin 64 bit ler zaten 1 gb ram yer hemen hemen 800 mb üstünde oluyor normal rem benimkide 64 bit bendede aynı durum sorun yok yani dostum
  • bu 1.80 normal ama yinede sen bilirsin. bilgisayarım sanal bellek ayarlarına bi bak
  • sanal bellek olarak C: sistem tarafından otomatik diyor :D kullanmıyorum D Bos
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.