Şimdi Ara

Pc'de 3 tane Windows Sp2 oldu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı(yani bilerek) pc de 3 tane windows sp2 kurdum 2 harddiski söktüm sadece içinde c olan harddiski bıraktım bu açılışta bana hangi işletim sistemiyle başlatacağımı soruyor sadece bi işletim sistemi var artık pc de..!! ben o açılıştaki yeri bi yerden silmeyi biliyodum da:D ama nerden di ora?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşlar yok mu bilen yaa redegit yazıyoduk sonra napıyoduk?

bi yerden bi yazı siliyoduk açılışta gelmiyorduuu... hadi yaw
  • gizli dosya ve klasörleri göster
    korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğinin başındaki ticki kaldır
    bilgisayarım c sürücüsüne gir
    oradaki boot.ini dosyasını aç
    istemediklerini sil.
  • abiii

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
    multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

3'üde aydı

hangisini silecem??

açılıştaki sıralama aynıysa ben kendi istediğime girmek için pc başlarken 3.windowsu seçiyordum bunda hangisini silecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

gizli dosya ve klasörleri göster
    korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğinin başındaki ticki kaldır
    bilgisayarım c sürücüsüne gir
    oradaki boot.ini dosyasını aç
    istemediklerini sil.

aynen böyle yapacaksın
    bende yazacaktım ama hangisini sileceksin onu bilmediğim için yazmadım
    bide şuan ne zamn kurduğun windows çalışıyor en son kurduğun ise en üstekini silme yada şöyle söyleyim hani açılırken sana seçenekler çıkıyor 3 tane sp2 li onlardan kaçıncı sıradakini seçip açıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkanpolat

abiii

[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
    multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

3'üde aydı

hangisini silecem??

açılıştaki sıralama aynıysa ben kendi istediğime girmek için pc başlarken 3.windowsu seçiyordum bunda hangisini silecem

Dikkat edersen satırların üçü de farklı , aynı değil...

İlkinde-----------rdisk(1)partition(1)
    İkincisinde------rdisk(1)partition(2)
    Üçüncüsünde---rdisk(0)partition(1)

yazıyor... Sen işletim sistemini üçüncü satır ile açabiliyorsan ( ki öyle olması lazım ) , ilk 2 satırı sileceksin.

• quote:

Orjinalden alıntı: msakalar

yazıyor... Sen işletim sistemini üçüncü satır ile açabiliyorsan ( ki öyle olması lazım ) , ilk 2 satırı sileceksin.

cvp bekledik cvp gelmedi hangisiyle açtığını bi öğrenseydik güzel olacaktı ama cvp yazmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

Orjinalden alıntı: msakalar

cvp bekledik cvp gelmedi hangisiyle açtığını bi öğrenseydik güzel olacaktı ama cvp yazmadı

hocam kusura bakmayın ben pc ye format atmak zorunda kaldım yanlış yeri silmişim pc açılmadı

ama sonra format attım boot dosyasının yedeğini almıştım pc yi tekrar eski haline getirdim

yine 3 tane sp2 geliyor ben el alttakini seçiyorum yani hep 3.olanı seçiyorum pc yi kullanabilmem için

• quote:

Orjinalden alıntı: erkanpolat
    hocam kusura bakmayın ben pc ye format atmak zorunda kaldım yanlış yeri silmişim pc açılmadı

ama sonra format attım boot dosyasının yedeğini almıştım pc yi tekrar eski haline getirdim

yine 3 tane sp2 geliyor ben el alttakini seçiyorum yani hep 3.olanı seçiyorum pc yi kullanabilmem için

ozamn ilk baştaki 2 sini silderim yada yedekle içindekilerini dye windows kurmadıysan
    c yi komple biçimlendir derim bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.