arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı(yani bilerek) pc de 3 tane windows sp2 kurdum 2 harddiski söktüm sadece içinde c olan harddiski bıraktım bu açılışta bana hangi işletim sistemiyle başlatacağımı soruyor sadece bi işletim sistemi var artık pc de..!! ben o açılıştaki yeri bi yerden silmeyi biliyodum da:D ama nerden di ora?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
arkadaşlar yok mu bilen yaa redegit yazıyoduk sonra napıyoduk?
bi yerden bi yazı siliyoduk açılışta gelmiyorduuu... hadi yaw
gizli dosya ve klasörleri göster korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğinin başındaki ticki kaldır bilgisayarım c sürücüsüne gir oradaki boot.ini dosyasını aç istemediklerini sil.
abiii
[boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
3'üde aydı
hangisini silecem??
açılıştaki sıralama aynıysa ben kendi istediğime girmek için pc başlarken 3.windowsu seçiyordum bunda hangisini silecem
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
gizli dosya ve klasörleri göster korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğinin başındaki ticki kaldır bilgisayarım c sürücüsüne gir oradaki boot.ini dosyasını aç istemediklerini sil.
aynen böyle yapacaksın bende yazacaktım ama hangisini sileceksin onu bilmediğim için yazmadım bide şuan ne zamn kurduğun windows çalışıyor en son kurduğun ise en üstekini silme yada şöyle söyleyim hani açılırken sana seçenekler çıkıyor 3 tane sp2 li onlardan kaçıncı sıradakini seçip açıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: erkanpolat
abiii
[boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
3'üde aydı
hangisini silecem??
açılıştaki sıralama aynıysa ben kendi istediğime girmek için pc başlarken 3.windowsu seçiyordum bunda hangisini silecem
Dikkat edersen satırların üçü de farklı , aynı değil...