Şimdi Ara

pc de bir arıza var çözemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc bazen kasıyor :)) ve pc saati de pc gibi kasıo saniyeleri yavaş ilerlio :S bazen monitöre görüntü gelmiyor fanlar çalışıo ama windows açılma seside yok pc kasasını bi sallıyorum dangır dungur ondan sonra çalışıyor her şey normal şekilde bazende açıkken birden kitleniyor ve kesintisiz anakarttan gelen bi bip sesi geliyor ve ekran donuyor ve pc kitleniyor :S bide pc yi kapatıyorum örnek saat 13,30 da kapattım açtığımda 13,30 dan devam edio saati ... yaptılarım : bios pilini değiştim,, biosa reset aattım ,, işlemci pinlerini kontrol ettim ve temizliğini yaptım yeni bi işlemci ile deniyemedim ama ,,, powersuplly değiştim,, anakart değiştim,,,ram değiştim,,,pc ye format attım (sp3 xp) .. ekran kartı ,,hdd,,,işlemci bunlardan birtanesi arızalı ama hangisi bilemiyorum veya programsal bi çözümü varmı nette bulamadım yardımcı olursanız sevinirm hmm bide şu arızalar var internete bazen girio bazen girmio örneğin messenger açık download yapıosam veya devam edio ama yeni sayfa ve bağlantılar kurulamıo...artık bıktım pc masasından bile şüphelenmeye başladım :)) bu arıza neden acaba diye bir pc var ama neyi arızalı bütün özelliklerini yazdım bir mouse yüzünden pc çöktüğünü hiç çalışmadığını biliyorum işallah mouse bozuk değildir :)) arızanın başlangıcını da anlatayımda pc dosya yüklerken elektrik gittii ve o günüde işlemciyi 3 defa söküp taktım değiştiridim felan ondan sonra başladı yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

pc özellikleri

msi k9n ultra 2f anakart
    palit 8600gt ekran kartı
    2gb 577mhz birtanesi oem birtanesi kingston ram
    80gb samsung + 500gb ssamsung hddler
    everest 400watt power supply
    amd 3800+ x64 işlemci
    samsung crt monitor
    a4 klavye mouse
    speaker

• yaa arkadaşlar kimsenin bi fikri yokmıu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.