Şimdi Ara

PC de çözülemeyen Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc de realtek ac 97 ses kartı var.Media player ile müzik dinliyebiliyor ve herhangi bir ses sorunu yaşamıyorken.Windows un hiçbir sesini alamıyorum(windows açılış sesi msn açılış sesi vs.) ve internetten video izlerken görüntü olmasına ragmen ses alamıyorum.

Saatlerce ugraştıktan sonra ancak şu şekilde ses alabildim nette ve windowsta ; Realtek sound manager da sound effect menüsündeki environmentten herhangi bir effect sectigim zaman(generic,room,hall,underwater vs.) internette video izlerken ve windows açılırken ses alıyorum ,fakat efectsiz ses alamıyorum bunu nasıl çözeebilirim acaba??

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.

Not : Sürücüyü kaldırıp cd den tekrar yükledim update ettim,regedit wavemapper i denedim sistemi geri yükledim,flashplayer ı tekrar yükledim kaldırıp bir sonuç elde edemedim...

• quote:

Orjinalden alıntı: beymen_ksk

Arkadaşlar pc de realtek ac 97 ses kartı var.Media player ile müzik dinliyebiliyor ve herhangi bir ses sorunu yaşamıyorken.Windows un hiçbir sesini alamıyorum(windows açılış sesi msn açılış sesi vs.) ve internetten video izlerken görüntü olmasına ragmen ses alamıyorum.

Saatlerce ugraştıktan sonra ancak şu şekilde ses alabildim nette ve windowsta ; Realtek sound manager da sound effect menüsündeki environmentten herhangi bir effect sectigim zaman(generic,room,hall,underwater vs.) internette video izlerken ve windows açılırken ses alıyorum ,fakat efectsiz ses alamıyorum bunu nasıl çözeebilirim acaba??

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.

Not : Sürücüyü kaldırıp cd den tekrar yükledim update ettim,regedit wavemapper i denedim sistemi geri yükledim,flashplayer ı tekrar yükledim kaldırıp bir sonuç elde edemedim...

Bende 3 ay uğraştıktan sonra ancak senin yöntemle çözdüm fakat onu yapmadan ses alamıyordum sorunun nerde olduğunu bulamadım araştırmama rağmen...En iyisi 20-30 liraya bir ses kartı al ucuzundan hiç bir sorun olmuyor şuan öle yapıyorum ben...NOT: Eğer çözümünü bulursan bana pm den ulaştırırmısın benim içinde önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensonundaüyeoldum -- 9 Nisan 2009; 9:42:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.