Şimdi Ara

pc de digital tv kartı ile lig tv izlenebilirmi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: erdson

quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

quote:

Sadece Skystar2 yeterli. Nasıl diye sormayın. Önümüzdeki 1-2 hafta içinde piyasada Skystar2 kalmazsa şaşırmam

arkadaş üyelik ile izlemek istiyor sadece skystar ile açılmaz . phonix programmer gerekli

+1

pc de digital tv kartı ile lig tv izlenebilirmi???

Üzerine basa basa yazıyorum: sadece Skystar yeterli, bu yüzden kart, abonelik, programmer gibi ekstralar gerekmiyor

Ne zamana kadar yeterli??????

Şu an herhangi bir programmera ve üyeliğe gereksinim olmaksızın izleniyor zaten...

• ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM

ŞU KANNALLARIN İSİMLERİ TELAFFUZU HAKKINDA

YA BENDE PROG DVB YÜKLÜ AMA BAZI KANALLARI İZLEYEMİYORUM SEBEB NEOLABİLİR DiSEqC AYARLARINDAN OLABİLİRMİ EĞERONDAN SA DiSEqC AYARLARINI NASIL YAPACAZ BİR REHBER ALAN VARMI AMACEBA
  • Bu bazı kanallar hangileri ?? Türksat'tan mı, Discovery'den mi ??

Kaç çanak kullanıyorsun ?? Kartın markası ne ve diseqc 2.0 mı ??

Çok soru sordum ama ona göre ayar yapcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Demek istediğin;

"Bundan sonra Lig TV üyeliksiz izlenecek. Yani şu anda şifresi kırılan Lig TV'nin şifresi değişmeyecek ya da değişse bile çözülecek ve basit yazılımlarla (emu vs.) izlenebilecek."

öyle mi ???

Evet öyle. Yaklaşık 1,5 haftadır salonlar ve ligtv dahil bütün kanallar yazılımla izlenilebiliniyor. lig kanalı ise maçların 2. yarılarında keyleri değiştiriyor ama illegal izleyenler hemen update ediyor.
  • quote:

quote:

Demek istediğin;

"Bundan sonra Lig TV üyeliksiz izlenecek. Yani şu anda şifresi kırılan Lig TV'nin şifresi değişmeyecek ya da değişse bile çözülecek ve basit yazılımlarla (emu vs.) izlenebilecek."

öyle mi ???

Evet öyle. Yaklaşık 1,5 haftadır salonlar ve ligtv dahil bütün kanallar yazılımla izlenilebiliniyor. lig kanalı ise maçların 2. yarılarında keyleri değiştiriyor ama illegal izleyenler hemen update ediyor.

ok....o zaman bir sorun yok...

uyguluyoruz

• quote:

Bu bazı kanallar hangileri ?? Türksat'tan mı, Discovery'den mi ??

Kaç çanak kullanıyorsun ?? Kartın markası ne ve diseqc 2.0 mı ??

Çok soru sordum ama ona göre ayar yapcaz

İKİ ÇANAK KULLANIYORUM ÇİFT LNB Lİ BİRİ TV DE DİĞERİ KARTIMDA TAKILI UYDU CUYA AYARLATTIM NETLİĞİ ÇANAKLAR BİRİ TÜRKSAT DİĞERİ HORDTBİRD TV DE ÇOK GÜZEL GÖSTERİYOR VE 900 KÜSÜR KANAL VAR AMA TVKARTIMDA EN FAZLA 150 KANAL FALAN ÇIKIYORONUNDA ÇOĞU TÜRKSATTAN HORDTBİRD DEN ÇOKAZ KANALÇIKIYOR 10 TANEYİ GEÇMEZ kARTIMIN MARKASI INCA 0001 CI diseq 2.0 mı işte onu bilmiyorum hem hortbirde sinyal gücü çok düşük

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.