Şimdi Ara

pc de digital tv kartı ile lig tv izlenebilirmi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜRÜ DİJİTAL TV KARTI
    DİĞER ÖZELLİKLER

UYDU ÜZERİNDEKİ DİJİTAL DATA SERVİSLERİNİ ALIR
    90 MBPS ÜZERİ DATA AKIŞI
    DİJİTAL TV VE RADYO YAYINLARINI ALIR
    KAYIT SEÇENEĞİ SUNAR (PVR)
    YENİDEN DÜZENLENEBİLİR PROGRAM LİSTESİ
    VİDEO TEXT
    PLUG & PLAY
    GİRİŞ FREKANS ARALIĞI 950 MHZ - 2150 MHZ
    SYMBOL RATE 2-45 MS/SEC, SCPC VE MCPC
    İŞLETİM SİSTEMİ: WIN 98 SE, ME, 2000, XP, 2003
    ALMAN MALIDIR
    TUNER GİRİŞİ: F-CONNECTOR
    GİRİŞ İMPEDANCE: 75 OHM
    DEMODULATİON: QPSK
    VİTERBİ ORANLARI: 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8, OTOMATİK
    LNC KONTROL: 14/18 VOLT (POL SWİTCH İÇİN)
    22 KHZ VE DİSEQC 10 (SWİTCH FREKANS ARALIĞI İÇİN)
    IF-BANDWİDTH: 36 MHZ
    YENİ SOFTWARE İLE TAKTIĞINIZ ÇANAK ANTENİN SİNYAL KALİTESİNİ VE GÜCÜNÜ SİZE SES ÇIKARTARAK BİLDİRİR
    2 YIL GARANTILI

selam arkadaşlar bende yukarıda yazdıgım tv kartı var fakat ben lig tv ye üye olup maçları pc den izlemek istiyorum yani ekstra bir recorder almak istemiyorum bunun için ne yapmalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaTUNIG -- 2 Mayıs 2006; 16:00:47 >

• çok şey istiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TenRose -- 2 Mayıs 2006; 16:18:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenRose

çok şey istiyorsun
    ortak arabirim olarak kullanacağın bir phonix programmer almalısın.daha sonra progdvb içine dvbcwsatserver ve dvbsatcwclient(http://www.skyvision-tv.com/download.php) bu programları indirip progdvb nin içine kuruyorsun.Daha sonra yasal abonelik kartınızla istediğiniz kanallrı izliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel1

ortak arabirim olarak kullanacağın bir phonix programmer almalısın.daha sonra progdvb içine dvbcwsatserver ve dvbsatcwclient(http://www.skyvision-tv.com/download.php) bu programları indirip progdvb nin içine kuruyorsun.Daha sonra yasal abonelik kartınızla istediğiniz kanallrı izliyorsunuz

Alıntıları Göster
    Önce üyelik alacaksın, sonra bir programlayıcı işini görür..

Skystar 2 ya da Skyvision seçimin olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanpac

Önce üyelik alacaksın, sonra bir programlayıcı işini görür..

Skystar 2 ya da Skyvision seçimin olabilir

Alıntıları Göster
    Sadece Skystar2 yeterli. Nasıl diye sormayın. Önümüzdeki 1-2 hafta içinde piyasada Skystar2 kalmazsa şaşırmam

• quote:

Orijinalden alıntı: erdson

Sadece Skystar2 yeterli. Nasıl diye sormayın. Önümüzdeki 1-2 hafta içinde piyasada Skystar2 kalmazsa şaşırmam

Alıntıları Göster
    niye diye sorucam, çünkü sadece ss2 yeter demişsin. CI modülü nolacak ??
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erdson

arkadaş üyelik ile izlemek istiyor sadece skystar ile açılmaz . phonix programmer gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 11 Mayıs 2006; 1:46:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

quote:

arkadaş üyelik ile izlemek istiyor sadece skystar ile açılmaz . phonix programmer gerekli

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

quote:

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 11 Mayıs 2006; 2:00:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boldshark

quote:

quote:

+1

Alıntıları Göster
    walla ben pek anlamıoyrum ama geçenlerde dijital tw kartı aldım.şimdi baktım lig tw açık bende anlamadım nasıl oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: pcnet

walla ben pek anlamıoyrum ama geçenlerde dijital tw kartı aldım.şimdi baktım lig tw açık bende anlamadım nasıl oldu..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pcnet

Lig TV'yi seyredebiliyor musun şu an ?

Geçenlerde, güncel softcam ile izlenebiliyordu tamam ama; Beşiktaş - Galtasaray maçının 2. devresinde gitti.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pcnet

Lig TV'yi seyredebiliyor musun şu an ?

Geçenlerde, güncel softcam ile izlenebiliyordu tamam ama; Beşiktaş - Galtasaray maçının 2. devresinde gitti.

Alıntıları Göster
    evet lig tv izleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmenramazan

evet lig tv izleniyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozmenramazan

evet lig tv izleniyor.

Evet, şu an yine izleniyor

Bakalım ne kadar sürecek böyle.....
    Bari yeni sezon başlayana kadar DT'nin diğer bazı kanallarını izleyebilsek

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozmenramazan

evet lig tv izleniyor.

Evet, şu an yine izleniyor

Bakalım ne kadar sürecek böyle.....
    Bari yeni sezon başlayana kadar DT'nin diğer bazı kanallarını izleyebilsek

Alıntıları Göster
    forumda bu kadar açık yani kanalların ismini telaffuz ederek konuşmaszak iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: neco59

forumda bu kadar açık yani kanalların ismini telaffuz ederek konuşmaszak iyi olur.

Alıntıları Göster
    Nasıl çözüldüğü söylenmemiş, çözen pluginler ya da yardımcı programlarla ilgili link ya da bilgi verilmemiş. O yüzden sorun yok, sadece Lig TV'nin şu anda izlenebildiği söyleniyor
  • quote:

Nasıl çözüldüğü söylenmemiş, çözen pluginler ya da yardımcı programlarla ilgili link ya da bilgi verilmemiş. O yüzden sorun yok, sadece Lig TV'nin şu anda izlenebildiği söyleniyor

Alıntıları Göster
    yani orijinal üye kartını bir smart card programlayıcı ile aktarıp CI bağlantısı ile izleyebilirmiyiz? bende program mastro III programlayıcı (atmel-phoenix-pic) ve sigma tv kartı var. lig tv ye üye olup izleyebilirmiyim bu şekilde. ne kadar verimli olur? yok sırf bu yüzden modül takamadığım için üye olamıyorum da!

• quote:

Orijinalden alıntı: ReBeR

yani orijinal üye kartını bir smart card programlayıcı ile aktarıp CI bağlantısı ile izleyebilirmiyiz? bende program mastro III programlayıcı (atmel-phoenix-pic) ve sigma tv kartı var. lig tv ye üye olup izleyebilirmiyim bu şekilde. ne kadar verimli olur? yok sırf bu yüzden modül takamadığım için üye olamıyorum da!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

Benim bildiğim kadarıyla, bir sorun çıkmaması lazım. Ama, hiç uygulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ReBeR

Alıntıları Göster
    @ReBer, söylediğin şekilde zaten izleyebilirsin.

Dijital TV Kartın var ve sana bir tane programlayıcı lazım. Eğer yasal abonelik te alırsan kartınla izleyebilirsin.

Arkadaşların bahsettiği şu an bu değil. Şu anda Lig TV basit yazılımlarla kart, modül ve başka bir aparata ihtiytaç duymaksızın izlenebiliyor. Tabi ne zamana kadar böyle gider o malum. En sağlıklısı yine de üyelikle özlemek

• quote:

quote:

quote:

+1

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

quote:

+1

Üzerine basa basa yazıyorum: sadece Skystar yeterli, bu yüzden kart, abonelik, programmer gibi ekstralar gerekmiyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

quote:

+1

Üzerine basa basa yazıyorum: sadece Skystar yeterli, bu yüzden kart, abonelik, programmer gibi ekstralar gerekmiyor

Alıntıları Göster
    Demek istediğin;

"Bundan sonra Lig TV üyeliksiz izlenecek. Yani şu anda şifresi kırılan Lig TV'nin şifresi değişmeyecek ya da değişse bile çözülecek ve basit yazılımlarla (emu vs.) izlenebilecek."

öyle mi ???

• quote:

Demek istediğin;

"Bundan sonra Lig TV üyeliksiz izlenecek. Yani şu anda şifresi kırılan Lig TV'nin şifresi değişmeyecek ya da değişse bile çözülecek ve basit yazılımlarla (emu vs.) izlenebilecek."

öyle mi ???

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar bende ProgDvb yüklü ama Lig Tvyi izleyemiyorum dicovery de izleyemeiyorum bu şifreli kanalların şifresini nasılçözecez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.