Şimdi Ara

PC de hiç bir tarayıcı da google hesabına giriş yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanmış olduğum bilgisayar da bir süredir E tablolara ulaşmakta sıkıntı çekiyordum . Açık olan hesaptan çıkış yapıp tekrar giriş yapmak için denedim ama oturum açma sayfasında ki ileri butonuna tıklayamıyorum. Edge, Chrome, Firefox tarayıcılarının hepsinde giriş yapılmıyor. İleri butonuna tıklıyor gibi oluyor ama o şekilde kalıyor.. bunun sebebi ne olabilir acaba?

• hocam bu çerezler ıvır zıvırları bir silip denediniz mi ?
  • hocam çerezleri vs herşeyi denedim, edge ve chrome u sıfırladım ama yine de aynı şekilde girmiyor. hatta telefonun internetini bağlayıp denedim yine de olmadı.. çözemiyorum bir türlü.

butonlara tıklanmıyor. adblock vs de yüklü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 8 Temmuz 2019; 12:41:12 >
  • Yok mu bilgisi olan kimse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ???
  • Reklam engelleyici, script engelleyici tarzı eklenti varsa devredışı bırak onları.
  • her şeyi devre dışı bıraktım. bütün eklentileri sildim tarayıcıları sıfırladım ama yine de olmuyor.

dün nasıl olduysa edge üzerinden giriş yaptım ama E tablo sayfaları pasif gözüküyor bağlantı yok hatası veriyor e tablo sayfasını açınca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E tablolara halen giriş yapamıyorum
  • Güvenli modu internet seçeneğiyle başlatın da deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WaxKitten kullanıcısına yanıt
    denedim yine olmuyor hocam.

Bilgisayar da Forticlient kullanıyorum acaba onla alakası var mıdır
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir.
    Bence siz elinizde kullanmadığınız en az 8gb(?)'lık usb varsa Hiren’s BootCD kurarak usb'den bilgisayarı başlatın.
    www.hirensbootcd.org
    Hiren's BootCD PE
    https://www.hirensbootcd.org

https://www.hirensbootcd.org/files/HBCD_PE_x64.iso
    https://www.hirensbootcd.org/files/ISO2USB.exe

Ve böylelikle sorun kullandığınız windows ile mi ilgli yoksa yazılımlarla mı ilgili görmüş olursunuz.

HBCD_PE_x64.iso'yu indirip ISO2USB programını yönetici olarak çalıştırıp USB'nize yazdırın şu linkteki gibi: https://www.hirensbootcd.org/usb-booting/

İş bittikten sonra USB takılı haldeyken;
    bilgisayarı yeniden başlatın(bu adım çok önemli)
    -Boot menüsünü açan tuşa ard arda durmadan basın F8 veya F10 olabilir. Anakart markasına göre değişebilir yapamadıysanız internette mevcut hangi tuş olduğu.
    veya
    -BIOS'tan boot sıralamasına USB'yi ve Hard disk drives sıralamasında USB'yi birinci sıraya alın kaydedin çıkın.
    Bu aşamadan sonra açılacak olan önyüklenmiş bu windows ile deneme yapabilirsiniz.

• Birde; portable tarayıcılar ile deneyebilirmisiniz.

Portable tarayıcı, kendi dosyası içinden açılıp/kapanan yazılım olduğu için, windows eklentilerinin müdahelesiz kullanabilmesine olanak sağlar.
  • WaxKitten kullanıcısına yanıt
    hocam,

bilgisayar şirket bilgisayarı olduğu için müdahele etmek istemiyorum. Ama şöyle bir şey var forticlient ile birlikte 3-4 aydır kullanıyorum bu konuyu açtığım zaman ortaya çıktı bu sorun. daha önce yoktu yani.
  • opera ve firefoxun portable versiyonlarını da denedim yok olmuyor, Google account giriş sayfasında kullanıcı adı şifreyi yazıyorum ileri tuşuna tıklıyorum amaa yooook algılamıyor zıkkım şey.
  • Bu dediğim şeyi yapmanın zararı olacağını sanmıyorum. Şirket bilgisayarında windowsunuz endpoint ile korunuyor ve bu windows bilgisayarın içerisindeki diskte yüklü. Ama benim dediğim yöntemde ise diskinizi sanki bilgisayardan sökmüşcesine o diskten başlatmak yerine farklı bir diskte windows yüklüymüş gibi bundan başlatılacak(yani o hazırlanan USB). Ya da şöyle düşünün kişisel bilgisayarınızda iki disk var birine windows 10 diğerine windows 7 yüklediğinizi varsayın. Her sistem açılışında hangisini seçerseniz onla devam edeceksiniz gibi düşünebilirsiniz. Mesela win 7 yüklü diskinizi bilgisayardan ayırdığınızı varsayalım, artık bu noktadan sonra hiç bu zamana kadar bilgisayarda windows 7 kullanılmamış gibi olur yani diğer işletim sistemine etki etmez.
    Özet: Elinizde bir monitör var ve bu monitörü başka bilgisayara takıcaksınız ve bunun monitöre zarar vereceği düşünülemez. Ben böyle görüyorum ama devam etmek sizin elinizde.

Dediğimi yapıp sorun hala devam ediyormu diye kontrol ettikten sonra bu hazır windowsu kapatıp usb'yi bilgisayardan sökeceksiniz daha sonrasında Bilgisayarı başlatıp BIOS'tan Hard disk drives ve Boot priority'den şu anda bilgisayarda windowsun yüklü olduğu diski birinci sıraya almanız ve kaydedip çıkmanız gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.