Şimdi Ara

PC DEĞİŞTİRCEM BEKO PC ALAYIMMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: halil21

quote:

Orjinalden alıntı: alper1391

kesinlikle marka pc almamanızı öneririm..paranızız ancak öyle boşa harcarsınız..o fiyata aşağıdaki leri rahatlıkla alabilirsiniz.. eski model ürünleri de kullanmamış olursunuz. garanti konusuna gelince tüm ürünler en az 2 yıl garantilidir.. bir de hala neden fax modem verirler anlamadım..
    pentium d 930--- 220 dolar işlemci
    p5wd2 pre ---- 205 dolar anakart
    1 gb --- 100 dolar ram
    WESTERND 250GB SATA300 7200rpm;---- 90 dolar sabit disk
    WINFAST PX7600 GT TDH----- 205 dolar ekran kartı
    ASUS DRW-1608P2S---- 55 dolar dvd rw
    ASUS TA-230 sessizleştirilmiş;---- 51 dolar kasa
    SILVERSTONE 500W--- 104 dolar psu
    PHILIPS 170X6FB--- 295 dolar monitör

KDV DAHİL. 2.188 YTL..
    Fiyatlara inventus.com. tr den baktım..
    bu sistem bekoya deyim yerindeyse 5 çeker..

+1905

Marka pclerden uzak durun çünkü 1000 dolarlık pc'yi
    sırf marka diye 1500 dolar gibi uçuk fiyatlara satıyorlar.
    Sattıkları bide iyi bişey olsa

Casperden almıştım , Anakart foxconn. Ekran kartı palit 6200 64 bit ( Bari 128 bit olsaymış )
    Ram weritech diye bi marka.

Forumu dinle marka pc den uzak dur

Bu mesaja katılmamak elde değil kesinlikle toplama öneriyorum marka alan arkadaşlarımın ne çile çektiği biliyorum.

• bence marka pc alma benim başıma geldi servisi hiç bir mşey ile ilgilenmiyor vekasayıda açmana izin vermiyorlar adamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: nexus1

ben siparişi geçicem ya keysmart yada beko şaşmam

ii al ama sonra aldığın markayı kötülemek için topic açtığını görmeyim
  • Buzdolabı alacaksan al.

Bilgisayar alınır mı bekodan ?

Ya toplat
    Ya da bilgisayar markasi olan bişi al DELL gib HP gibi.
  • beko ile işim olmaz
  • abi yapmayın ya marka pc alınır mı ya bide bu marka beko gibi bir marka olunca nese...sanki onlar napıo onlarda topluyosadece etrafa monitörde filan beko yazıo.ondan sonrabir arkadaşda fandan ses daha fazla çıkıo demiş.sonuçta bekoda fan kullanıyo şimdi toplatacağın pcine sessiz fanlardan alrsın olur biter.benim arkadaşda vestel var ,parçaları görseniz bilinmedik ne varsa koymuşlar.evet oda sessiz baya ama işlemci 68derecede.nese sana kalmış artık
    bu arada abi forumda bir pc toplayalım sana git goldtan toplat.hem teknik servisin olur.hemde toplama.istersen sölersin abi bunun heryerine gold yazın die bölece istediğin markalı pcde olur işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 18 Mayıs 2006; 12:49:43 >

• VALLA ARKADAŞLAR BEN BEKO YA GİTTİM YUKARIDAKİ LİNKİ VERDİM GETİRİN DEDİM ADAMIN DEDİĞİ AYNEN ŞU BU MODELİ BEKO DEĞİŞTİRDİ ÖZELLİKLERİ DEĞİŞMİŞ BAKIN BAKALIM ADAMLARIN YAPTIĞI ÖZELLİK ŞUYMUŞ..

İNTEL PENTİUM D 3.0 GHZ

512 MB DDR2 533 MHZ

256 ATİ RADEON VGA

"15" YERİNE 17 BEKO LCD MONİTÖR

200 GB SATA HDD V.S V.S

AYRICA UZAKTAN KUMANDA SİSTEMİ VARMIŞ... FİYATI DEĞİŞMEMİŞ SADECE ÖZELLİKLER

DIŞARIDA BİLGİSAYAR TOPLAYANLARDAN HANGİSİ PC YE UZAKTEN KUMANDA YAPABİLİYOR SORARIM SİZLERE!!!! BEN DAHA HİÇ GÖRMEDİM

SİPARİŞİ GEÇTİM BEKOYA BU ÖZELLİKLERE, 1 HAFTA SONRA ELİMDE
  • quote:

VALLA ARKADAŞLAR BEN BEKO YA GİTTİM YUKARIDAKİ LİNKİ VERDİM GETİRİN DEDİM ADAMIN DEDİĞİ AYNEN ŞU BU MODELİ BEKO DEĞİŞTİRDİ ÖZELLİKLERİ DEĞİŞMİŞ BAKIN BAKALIM ADAMLARIN YAPTIĞI ÖZELLİK ŞUYMUŞ..

İNTEL PENTİUM D 3.0 GHZ

512 MB DDR2 533 MHZ

256 ATİ RADEON VGA

"15" YERİNE 17 BEKO LCD MONİTÖR

200 GB SATA HDD V.S V.S

AYRICA UZAKTAN KUMANDA SİSTEMİ VARMIŞ... FİYATI DEĞİŞMEMİŞ SADECE ÖZELLİKLER

DIŞARIDA BİLGİSAYAR TOPLAYANLARDAN HANGİSİ PC YE UZAKTEN KUMANDA YAPABİLİYOR SORARIM SİZLERE!!!! BEN DAHA HİÇ GÖRMEDİM

SİPARİŞİ GEÇTİM BEKOYA BU ÖZELLİKLERE, 1 HAFTA SONRA ELİMDE

iyide arkadaşım siz o parayı uzaktan kumandaya mı veriyorsunuz.. neyse hayırlı olsun..siz klasik marka oyunlarına gelmişsiniz.. yani bir ürünü sevip diğer gereksiz boyalı ürünleri almak... o kumandayı ne kadar kullanacaksınız..40 dolara uzaktan kumandalı bir tv kartı alınırdı zaten.. üstelik değiştirdikleri ürünlerin ne markaları belli nede modelleri.. işlemci nedir ne değildir..yukarıda değiştirdikleri söylenen ürünler yazdığınız şartlar aynı kalmak koşulu ile 600 ytl ye rahatlıkla bulunur.. kaldı ki servis diyorsunuz.. eve geliyorlar diye mi bu kadar parayı boşa harcıyorsunuz.. evde hiç karışmıyorlar..alıp götürüyorlar servise..ondan sonra bekle ki makineyi eve getirsinler....tavsiyelerin çoğunluğu marka almama yönünde idi ve siz aldınız..tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın

• arkadaşım bak kullandığı markalar şunlar ben tam detaya inmedim saadece özelliklerini değiştirmişler onu belirttim işte markaları

ANAKART := GIGABYTE GA8I945P-G-RH S775 DDR2 SATA SES+LAN BOX

İŞLEMCİ := İNTEL PENTİUM D 3.0 YENİ ÇITKI SANIRIM SEN DUYMADIN..

RAM := 512 MB SAMSUNG DDR2 533

HDD := 200 GB SATA 7200

SAMSUNG 52X32X52X16 COMBO CDRW OEM SH-M522C

YETERLİMİ
  • karşı komşumda var arçelik pc özelliği P4 2.66 256 DDR RAM 128 VGA V.S

evet kasaya baktım tam 4 tane kasa fanı, cpu fan ve power var ama ses yok düzme bilgisayar bukadar sessiz çalışamaz ben bunu bilir bunu söylerim...
  • düşük devirli fanlar kulanmış onlar .. ALACAKSAN GÜLE GÜLE KULAN ÖMRÜ UZUN OLSUNDA ..SONUÇTA TOPLAMA VEYA MARKALI ...PARA SENİN YORUMLAR VS SABİT FİKİRLE AÇTIYSAN BU TOPİCİ ZATEN FİKİRLER DEĞİŞMEZ TOPLAMANIN DA YARLARI VAR ...BUDA GERÇEK ... HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN PC'İN.......?
  • Sakın dostum gidip paranı marka bilgisayara yatırma hele de bekoya
  • quote:

arkadaşım bak kullandığı markalar şunlar ben tam detaya inmedim saadece özelliklerini değiştirmişler onu belirttim işte markaları

YETERLİMİ

yeterli ama bu fiyatın yüksek olduğu fikrimi değiştirmez.. üstelik p4 3.0 ın bir çok modeli var.. galiba siz size hangisini vereceklerini bilmiyorsunuz.. imzamda yazan ve şu an kullandığım p4 3.0 son çıkan işlemci..900 serisinden..sanırım duymadınız bu işlemciyi.. ama bekonun onu vereceğinden bile şüpheliyim.. buradaki bir çok kişi birşeyleri bilerek ve duyarak söyler...tekrar hayırlı olsun... neyse herkese iyi tatiller.. bir günlük tatil+haftasonundan istifade edip teknolojinin köyüme gidiyorum...

• kesinlikle marka almazdım malum arkadaşlar yazmış o kadar markalar hakkındaki düşüncelerimi bilmek istemessiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper1391

quote:

arkadaşım bak kullandığı markalar şunlar ben tam detaya inmedim saadece özelliklerini değiştirmişler onu belirttim işte markaları

YETERLİMİ

yeterli ama bu fiyatın yüksek olduğu fikrimi değiştirmez.. üstelik p4 3.0 ın bir çok modeli var.. galiba siz size hangisini vereceklerini bilmiyorsunuz.. imzamda yazan ve şu an kullandığım p4 3.0 son çıkan işlemci..900 serisinden..sanırım duymadınız bu işlemciyi.. ama bekonun onu vereceğinden bile şüpheliyim.. buradaki bir çok kişi birşeyleri bilerek ve duyarak söyler...tekrar hayırlı olsun... neyse herkese iyi tatiller.. bir günlük tatil+haftasonundan istifade edip teknolojinin köyüme gidiyorum...

ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.boşver parası çoksa bizene.biz vazifemizi yaptık

• bende Aynen senin gibi servis desteği olduğu için ve o zaman için bilgisayardan anlamadığım için marka bilgisayar aldım..Ben ilk aldığımda intelin 915pgn anakartı vartı yandı 3 hafta bekledik yeni anakart beko nun getirttiği ecs idi945 çipsetli.Ama intel oc olmasa da bundan çok iyiydi.anakart değişirken cpu fan çok ses yapıyor macununu yenile dediğimde bir baktım macun bile yok..!Adamda gerke yok ole şeylere boşvver dedi.Hard diskim durup duruken yandı bende kasayı açtım diye beni suçladılar sonra bayii araya girdi yenisiyle değiştirdiler fakat sata olan diski ide ile değiştirdiler.Ben farkedince bende olan ide yi bir süre kullanmamı sata gelince değiştirecekelrini solediler.20 gün kullandım sonra onu başkasına taktılar.Benden sana tavsiye sakın alma..!güvenilir bir yerde (servisi olan)bilgisayarı toplat marka bilgisyara verceğin farkla sessiz verimli fanlardan al keyfine bak.
  • bana göre en iyisi toplama kim nederse desin. bir kere toplama bilgisayarda istediğini parçayı takıp çıkartabiliyorsun. oysa ki markalı bilgisayarlarda parça değiştirmek veya eklemek istediğinde yetkili servisine başvurman gerekiyor. hiç uğraşamam valla. kasam her zaman açık. istediğim zaman müdahale ediyorum
  • Adına ben toplarım arkadaş arzu ederse beraber gider alır yaparız 100 de 5 komisyon alırım + yol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.