Şimdi Ara

Pc'deki wireless olmayan neti İphone 4 te kullanabilmenin yolu var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xbreakx

Gerekenler: WIN 7 ve Laptop ya da USB Wireless

Ag bagdastiricilarina ayarlarini degistire tikla sag arac cubugundan. Kablosuz Ag Baglantisi ve Yerel Ag Baglntisini sec sag tikla baglantiyi koprule secenegini tikla.

Yine sag alt arac cubugunda wireless simgesine tikla. Yeni baglanti ve ag kurun sekmesine tikla. Karsina cikan yerde en altta kablosuz gecici (bilgisayarlar arasi) ag kur secenegine tikla. Ileri de ag adini ve sifreni belirle. Wirelessini ac. Daha sonra iphone'nin Wirelessini ac orada goreceksin yazdigin agin adini...

Bu yöntemi 3g modemlerle (turkcell vınn veya vodem gibi) kullanmamız mümkün değil sanırım çünkü 3g modemler, Ağ Bağdaştırıcılarında görünmüyor. Yani Ağ bağdaştırıcıları ekranındaki "Yerel ağ bağlantısı" veya "kablosuz ağ bağlantısı" değil interneti sağlayan.

Bahsettiğiniz yöntem, kablolu internet kullanan ve wifi'a sahip bir bilgisayda kullanılabilir.

Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim. Böylece sorunu da çözmüş olabiliriz.

• ben de xp / win 7 var,

usb wirelles cihazı da var,

kullanıcı menüsünden AP mod ile sinyali 1 km yayıyorum ve sorunsuz bağlanıyorum :))

VINN - LAPTOP - apple iphone 4 farklı bir konfirigasyon ister .

olması gereken , laptop a VINN dan web çıkışı sağlamak ve laptop un wifi si ile AĞ KURMAK / YADA WİRELLES dağıtmak vb.

ayrıca bluetooth ile de bir şeyler yapılabilir , maliyeti çok daha az:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: izomer

ben de xp / win 7 var,

kullanıcı menüsünden AP mod ile sinyali 1 km yayıyorum ve sorunsuz bağlanıyorum :))

olması gereken , laptop a VINN dan web çıkışı sağlamak ve laptop un wifi si ile AĞ KURMAK / YADA WİRELLES dağıtmak vb.

Yukarıda da yazmıştım ancak cevap gelmedi henüz.

Vınn-Notebook-iPhone üçgenini nasıl oluşturacağımız hakkında detaylı bilgi verebilir misinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaulGilbertX

quote:

Orijinalden alıntı: izomer

ben de xp / win 7 var,

Yukarıda da yazmıştım ancak cevap gelmedi henüz.

Vınn-Notebook-iPhone üçgenini nasıl oluşturacağımız hakkında detaylı bilgi verebilir misinin

bu sorunun cevabını bende arıyorum yukarıda ki paylaşılan program ne hikmetse nette hiçbir yerde fullünü bulamadım bulduklarımın da ilacı bitmiş yada geçersiz olmuşne programmış ya..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.